Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai frumoase mesaje de mulţumire pentru BUNICA

Stil de viata

Cele mai frumoase mesaje de mulţumire pentru BUNICA

Dacă şi ţie îţi este dor de bunica ta, alege unul dintre aceste mesaje de mulţumire şi trimite-i-l chiar acum!

Draga bunica, iti multumesc ca esti alaturi de mine atunci cand am nevoie de tine, iti multumesc ca mergi inaintea mea atunci cand am nevoie de indrumare si iti multumesc ca ma urmezi atunci cand am nevoie de cineva sa-mi pazeasca spatele.

CITEŞTE ŞI: SECRETE DE BEAUTY DE LA BUNICA

Bunica draga, mi-ai oferit umarul tau sa plang atunci cand ma simteam doborat, o parte din mintea ta atunci cand ma purtam nebuneste, mana ta sa ma ajute sa merg mai departe si inima ta sa imi vindece toate ranile. Iti multumesc ca ma iubesti neconditionat.

Iubita mea bunica, vreau sa stii ca nu conteaza unde merg sau cat de mult voi imbatrani, nu voi uita niciodata copilaria mea. Tot ce trebuie sa fac este sa ma uit in ochii tai. Iti multumesc din inima ca mi-ai fost alaturi.

Eu ma cunosc, dar tu ma cunosti mai mult. Eu am incredere in mine, dar increderea ta in mine este mai puternica. Ma iubesc, dar iubirea ta este de o mie de ori mai profunda. Iti multumesc din suflet, iubita mea bunica.

Tu esti izvorul puterii mele si hrana sufletului meu, iti multumesc ca m-ai crescut cu dragoste si mi-ai daruit tot sprijinul tau atunci cand ma incapatanam sa fac doar ce vreau. Mi-ai fost alaturi cand drumul vietii m-a purtat printre maracini si pentru asta vreau sa iti multumesc.

Stiu ca un simplu multumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai daruit, bunica draga. Pentru copilaria de neuitat si pentru bunatatea ta vreau sa stii ca iti sunt recunoscatoare.

Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca cei din jur au nevoie de tine. Multumesc ca m-ai sprijinit cand am avut nevoie.

Bunico, mi-ai oferit o copilarie plina de iubire, bunatate si veselie, iar pentru asta iti sunt vesnic recunoscatoare. Iti multumesc!

Sursa foto: patheos.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top