Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai grave greșeli pe care le faci în îngrijirea pielii

Stiri

Cele mai grave greșeli pe care le faci în îngrijirea pielii

Ai prea multe produse cosmetice? Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli. Tocmai ai citit un review la o nouă cremă și deja ești în magazinul de cosmetice. Înainte să conștientizezi, ajungi să deții un adevărat arsenal de cosmetice care constă în tonere, loțiuni de curățat, creme, seruri și tratamente. Aplicarea tuturor acestor produse nu este doar un consum mare de timp, ci implică și riscul de a-ți irita pielea. Potrivit specialiștilor, rutina ta zilnică ar trebui să includă 3-4 produse printre care o loțiune de curățat, un toner și o cremă intens hidratantă. Este absolut suficient.

CITEȘTE ȘI: MACHIAJ DRAMATIC DE PRIMĂVARĂ

Dormi puțin și nu bei apă? Nu există greșeli mai mare decât acestea două când vine vorba despre frumusețe. Somnul este esențial deoarece pe timpul nopții pielea și întreg organismul se refac. Dacă nu îi oferi organismului suficientă apă, pielea ta va deveni la propriu însetată și va avea un aspect uscat, fără elasticitate. Totodată, tu vei fi mai predispusă la iritații și alergii.

O altă greșeală este să alegi produse care încearcă să rezolve prea multe probleme. Un produs care hidratează, tratează coșurile, protejează pielea, reface structura acesteia, repară iritațiile și roșeața, este visul oricărei femei nu? Problema este că foarte puține dintre aceste produse chiar oferă toate beneficiile de care vorbesc, iar cele care într-adevăr sunt eficiente sunt foarte agresive cu pielea datorită multitudinii de ingrediente complet diferite pe care le încorporează.

Să îți păstrezi machiajul pe față atunci când mergi la sala de gimnastică poate fi dezastruos pentru tenul tău. Combinația de ingrediente chimice, transpirație, praf și bacterii îți poate lăsa fața într-o stare extrem de proastă, în urma căreia vei avea nevoie de mult timp să te refaci. Încearcă să te demachiezi înainte de a merge la sală!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top