Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai importante realizări ale lui Maite Perroni, în 2014. Ce spune actrița despre VIAȚA PRINTRE GUNOAIE

Stiri

Cele mai importante realizări ale lui Maite Perroni, în 2014. Ce spune actrița despre VIAȚA PRINTRE GUNOAIE

Actrița de telenovele și fosta listă a trupei RBD, Maite Perroni, încheie 2014 cu o tolbă de succese despre care a vorbit pentru revista People, varianta în spaniolă.

Maite Perroni este mai mult decât pregătită pentru Crăciun, de vreme ce în 2014 a bifat o serie de proiecte importante, care i-au adus zâmbetul de fericire pe buze: și-a lansat discul intitulat „Eclipse de luna”, și-a lansat propria linie vestimentară, a fost protagonistă în melodrama „La Gata” (produsă de Univision), unde l-a avut ca partener pe Daniel Arenas.

CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ CRĂCIUNUL ACASĂ LA BEYONCE, TAYLOR SWIFT ȘI VICTORIA BECKHAM. FOTOGRAFII INEDITE

„Am știut că va veni un an important, cu multă muncă, încă de cum a început”, se confesează Maite Perroni fără să se plângă. Întrebată dacă a meritat tot efortul depus în 2014 și dacă este mulțumită acum, la final de an, când trage linia, Maite răspunde: „Merită tot efortul mai ales când faci ceea ce îți place, când împarți munca ta cu publicul, când ai încă posibilitatea de a crește”.

Personajul pe care îl interpretează în „La Gata” este o tânără care trăiește în mizerie, printre gunoaie. Maite Perroni spune că acest rol a făcut-o să aprecieze ce are în viața de zi cu zi și că a trăi pe stradă, printre containere este un experiment de viață din care „ori înveți ori înveți”. Maite Perroni are 4 milioane de followerși pe Twitter, iara ctrița este copleșită de numărul mare de fani care o urmăresc inclusiv pe rețelele de socializare.

Actrița spune că este foarte încântată de numărul mare de persoane care o urmăresc pe rețelele de socializare „pentru că, până la urmă, pentru ei muncim”. Maite Perroni s-a remarcat în urmă cu mai bine de 8 ani în producția pentru adolescenți, „Rebelde”, făcând parte și din trupa RBD, alături de cântărețele Anahi și Dulce Maria și alți trei băieți. Trupa s-a destrămat și fiecare rebel și-a continuat cariera solo, atât în telenovele cât și pe plan muzical.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top