Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai mari greșeli de make-up pentru tenul palid

Machiaj

Cele mai mari greșeli de make-up pentru tenul palid

Tenul palid poate fi atrăgător dacă este îngrijit în mod corespunzător și dacă te înarmezi cu o serie de cunoștințe despre machiaj. Trebuie să știi care sunt cele mai indicate culori și cele mai bune tehnici pentru a-ți pune în valoarea frumusețea. În caz contrar există riscul să faci niște greșeli majore care vor accentua tonul pal al tenului și te vor face să pari fără viață. Iată care sunt cele mai des întâlnite greșeli pe care femeile cu tenul palid le fac atunci când se machiază!

Buzele în culoarea nude. Deși tenul tău de porțelan poate arăta impecabil, îi vei strica aspectul dacă aplici un ruj nude. Chiar și atunci când aplici un machiaj îndrăzneț în zona ochilor, încearcă să stai departe de nuanțe de nude și pastel pentru buze. Acestea vor șterge toate trăsăturile frumoase ale feței. Dacă totuși vrei să aplici un astfel de ruj asigură-te că este nuanța perfectă pentru tonul pielii tale.

CITEȘTE ȘI: CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE CREMELE PENTRU OCHI

Fardul de obraz strident. Fardul de obraz are menirea de a-i oferi o nuanță naturală pielii și nu trebuie să copleșească întregul aspect al feței. Optează pentru o nuanță care să fie apropiată de tonul pielii tale și ferește-te de culorile stridente pentru că vei căpăta un aspect ciudat și bătător la ochi.

Ochii goi.  Atunci când alegi să nu îți machiezi ochii poți obține două rezultate: ori vei avea un aspect natural, fresh ori vei părea epuizată și extrem de obosită. Dacă ai tenul palid sigur intri în a doua categorie. Deși ai avut un somn bun și ochii tăi arată odihniți, nimic nu se compară cu un dermatograf și puțin rimel. Dacă ai tenul palid cel mai important este să pui accent pe machiajul ochilor pentru a-ți echilibra lookul.

Nu încerca să acoperi tenul palid cu autobronzant. De cele mai multe ori vei obține un dezechilibru între anumite porțiuni ale feței și vei arăta ciudat. Cel mai bine este să te bucuri de culoarea pielii tale și să o pui în valoare utilizând produsele indicate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top