Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai nereusite moduri de a cuceri o femeie

Stiri

Cele mai nereusite moduri de a cuceri o femeie

Exista nenumarate moduri de a cuceri o femeie, insa 4 dintre ele nu mai sunt la moda de mult. Afla la ce aspecte sunt sensibile femeile si cum nu pot fi cucerite oricata stradanie s-ar depune.

4 din cele mai nerecomandate moduri de a cuceri o femeie:

1. COMPLIMENTE PREA SIROPOASE

Cuvintele dulci isi au locul numai dupa ce partenerii s-au cunoscut cat de cat. In momentul in care un barbat sufoca o femeie cu complimente, iar unele din textele cu care se prezinta sunt deja un cliseu, singurul raspuns pe care ea il poate oferi este „NU!”.

2. „AI CHEF DE CEVA?”

Chiar daca hormonii sunt urcati pe pereti mai ceva ca Spiderman, oricat de mare ar fi dorinta si atractia reciproca, un barbat adevarat evita sa ii propuna sex unei femei inainte sa ii stie macar numele. Femeile sunt foarte sensibile cand printre primele intrebari apare una legata de sex pentru ca ele vor mai mult de la o relatie. E foarte usor sa faci o femeie sa se simta un obiect sexual, insa este greu sa o cuceresti cu adevarat.

DACA VREI CA RELATIA TA SA MEARGA, TREBUIE SA UITI ACUM DE ACESTE REGULI PE CARE TOTI LE CONSIDERA ESENTIALE

VREI SA FACI SEX CAND SUNT 30 DE GRADE AFARA? UITE CE SE INTAMPLA CU CORPUL TAU

3. INTEPATURI ‘NEVINOVATE’

Unele femei obosesc daca flirtul se limiteaza doar la ironii, intepaturi si mici rautati dragalase. O mica disputa poate da nastere unei relatii frumoase, insa cand nu se trece la pasul urmator si barbatul nu stie sa iasa din acel context, lucrurile nu pot evolua spre ceva armonios.

4. PREA MULTE ATINGERI DIN PRIMA. PLUS: PALMA PESTE FUND

Unii barbati se cred ‘smecheri’ atunci cand ciupesc o femeie de fund sau ii dau o palma in semn de ‘apreciere’. Este o tactica gresit si fluieratul sau atingerile care nu duc niciunde. Atunci cand un barbat incearca sa cucereasca o femeie, trebuie sa fie constient ca aceasta nu va alege niciodata doar sex, ci vrea o impletire cat mai perfecta intre sex si dragoste, intre sentimente si placere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top