Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele mai noi reguli pentru îngrijirea părului fin, pe timp de caniculă

Una din cele mai cunoscute specialiste în îngrijirea părului, Claudia di Paolo, oferă câteva sfaturi esențiale pentru femeile cu părul fin în ideea menținerii sănătății și frumuseții acestuia pe timp de caniculă:

1. EVITĂ PRODUSELE CU MULTE GRĂSIMI
Evită așa zisele uleiuri esențiale de pe piață care nu îți fac mare bine mai ales dacă ai părul subțire. Produsele care conțin silicon și chimicale ce provoacă îngrășarea nenaturală a părului în pot deteriora, mai ales dacă te expui la razele solare.

CITEȘTE ȘI: BUCLE PERFECTE – CUM SĂ LE AI
2. EVITĂ ONDULATORUL SAU USCĂTORUL DE PĂR
Dacă vrei să îți încrețești părul sau să-l usuci, evită mașinăriile care funcționează la temperaturi înalte. Nu doar că acestea nu sunt indicate în mod general să fie folosite foarte des dar, vara, oricum părul tău este expus la căldura solară și riști serios să îi distrugi rădăcinile.

3. NU TE JUCA CU TEMPERATURA APEI CU CARE TE SPELI PE CAP
Dacă e vară, ai tentația să pui apă rece ca gheața pe capul tău, mai ales după ce ai stat vreo două ore la 40 de grade. Apa trebuie să fie nici prea caldă, nici prea rece.

4. TRUCUL PENTRU A-I DA VOLUM PĂRULUI
Apleacă-te când îți usuci părul și scutură-l bine de tot. Dacă stai cu capul în jos în timp ce îți ștergi bine podoaba capilară, vei remarca o creștere în volum.

5. CONSUMĂ ACESTE ALIMENTE PENTRU SĂNĂTATEA PĂRULUI:
Pe timpul verii, părul este expus mai mult ca oricând la factori de deteriorare. Experta italiană în îngrijirea părului recomandă consumul de ouă, carne, fructe și legume verzi pentru un păr rezistent. De asemenea, măștile cu ou pentru păr sunt binevenite mai ales pe vreme toridă,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top