Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cele mai periculoase zile din luna august. Ce evenimente au loc

Luna august este o lună extrem de complexă din puncrt de vedere astrologic din cauza evenimentelor care se întâmplă în ultima lună de vară.

Mai multe evenimente astrale se vor întâmpla în luna august, așa că iată care sunt zilele în care trebuie să fii mai precaut.

Pe data de 11 august are loc o eclipsă parțială de Soare. Acest eveniment vine cu o senzație de neputință și de oboseală extremă, așa că în această zi se recomandă evitarea unor acțiuni riscante.

Drumurile lungi și acțiunile care necesită un aport de energie ridicat ar trebui evitate, deoarece riscul unor accidente este mult mai ridicat. În această zi, sunt recomandate odihna și plimbările ușoare, precum și activitățile care nu necesită mult efort.

16 august este o altă zi în care se recomandă multă prudență. Este o zi în care combinația dintre Marte și Lună amplifică stările conflictuale și de nervozitate. În această zi se recomandă evitarea tuturor discuțiilor în contradictoriu. În aceste zile, emoțiile vor fi duse la extrem, iar certurile nu vor fi deloc unele primite cu ușurință.

Citește și: Zodiile care nu sunt compatibile cu cei care au aceeași zodie

Cuvintele folosite trebuie să fie alese cu mare grijă. Nu sunt recomandate în această zi nici decizii radicale, fie că este vorba despre afaceri, despre obținerea unui loc de muncă sau de decizii în plan sentimental.

Citește și: Zodiile care adoră aventurile de-o vară

A treia zi periculoasă din luna august este 20 august. În această zi va avea loc o puternică furtună magnetică, de gradul 4 sau 5. Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că, uneori, furtunile magnetice sunt însoţite de dureri de cap, migrene, palpitaţii, insomnie, o stare scăzută de vitalitate, căderi de tensiune.

Experții cred că modificările din organismul umanau legătură cu faptul că fluctuaţiile câmpului magnetic încetinesc fluxul de sânge capilar şi atunci debutează hipoxia tisulară, adică vorbim despre un aport insuficient de oxigen la nivelul ţesuturilor, potrivit dcnews.ro.

Pe 26 august, o scădere a capacității de muncă va afecta pe toată lumea

Pe data de 26 august, are loc Luna plină. Aceasta se va afla în Pești, iar această combinație nu este deloc fericită, deoarece anunță necazuri la serviciu și în relațiile interpersonale. În această zi, se recomandă prudență în decizii financiare, care ar trebui să fie amânate. De asemenea, va apărea și o scădere a capacității de muncă, așa că niște suplimente alimentare sunt de mare ajutor în această zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top