Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai superstițioase zodii

Astro-FUN

Cele mai superstițioase zodii

În timp ce unele nu fac nimic fără Dumnezeu, există câteva zodii extrem de superstițioase, care își guvernează viața în funcție de lucrurile din jurul lor. Iată care sunt cele mai superstițioase zodii:

În primul rând, zodia Rac este extrem de superstițioasă. Acești nativi își pleacă urechea la orice semn pe care îl pot interpreta. Sunt extrem de pasionați de ghicitul în cărți și de mersul la vrăjitoare și ar face orice ca să își cunoască viitorul.

Unii dintre nativi își programează anumite evenimente numai după anumite evenimente astronomice și astrologice. Atunci când li se întâmplă coincidențe stranii în viață, sunt convinși că au legătură cu o viață anterioară.

Citește și: Zodiile care flirtează cel mai bine. Duc totul la nivel de artă

Scorpionii sunt alți nativi care sunt extrem de superstițioși. Își guvernează viața în funcție de lucrurile care li se întâmplă și nu lasă nimic la voia întâmplării. De departe sunt cei mai superstițioși oameni, iar atunci când intri la ei în casă, ai impresia că ai intrat într-un loc plin de mistere.

Citește și: Zodiile care pun iubirea pe primul loc

Au cristale în casa lor, elefanți cu trompa ridicată și respectă orice tradiție și superstiție, pentru a nu risca ceva rău în viața lor. De asemenea, nativii zodiei petrec mult timp îndepărtând din casa lor energiile negative.

Leii nu recunosc nici în ruptul capului că sunt superstițioși

Chiar dacă la prima vedere nu par deloc superstițioși, ei bine, nativii zodiei Leu sunt extrem de superstițioși. Nu pleacă niciodată la drum fără să se asigure că sunt în siguranță, iar dacă se întâlnesc pe drum cu pisica neagră, atunci să fii sigur că vor merge trei pași că vor ocoli întreg orașul numai să restabilească ordinea.

De asemenea, în casă păstrează lucruri care îi ajută să aibă casa cu energie pozitivă și dacă sunt întrebați de ce au acele lucruri, vor spune că sunt ultima modă. Nu vor recunoaște nici în ruptul capului că sunt extrem de superstițioși.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top