Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele mai timide zodii in pat

CELE MAI TIMIDE ZODII IN PAT. Trei dintre nativi sunt foarte pudici. Le place sa faca dragoste cu lumina stinsa. Timiditatea lor este in acelasi timp foarte sexy. Afla care sunt acestea!

Cele mai timide zodii in pat:

1. PESTI. Nativul nascut in zodia Pesti este foarte timid cand vine vorba de sex. Acest semn zodiacal este rusinos chiar si atunci cand trebuie sa faca primul pas intr-o relatie, adica sa se prezinte in fata persoanei care ii place.

Este cuceritor tocmai din cauza timiditatii sale. Se lasa ghidat foarte usor de partener si face tot posibilul sa scape de latura sa timida, insa, oricat de mult ar incerca acest lucru, ii iese de fiecare data foarte greu.

2. VARSATOR. Nici Varsatorul nu este ceva mai dinamic cand vine vorba de sex… doar in situatia in care veioza se stinge.

CITESTE SI: Zodia care va avea inima franta in 2016

CITESTE SI: Zodia care isi descopera PUTEREA ASCUNSA in 2016

Varsatorul este idealist si isi doreste ca orice partida de amor sa fie insotita de sentimente. Nu suporta sexul rapid cu persoane la care sa nu tina nici macar 1%. Atunci cand iubeste cu adevarat, Varsatorul ofera tot si ceva in plus in amor.

3. SAGETATOR. Un alt nativ extrem de timid in dormitor este Sagetatorul. Acest semn zodiacal isi pune baza in partenerul de cuplu de fiecare data cand vrea sa incerce ceva nou. Poate fi extrem de pervers atunci cand vrea sa atinga placerea in moduri cat mai diversificate.

Este adeptul experientelor sexuale inedite, dar de fiecare data cand trebuie sa faca primul pas i se inrosesc obrajii de emotie. Nativul Sagetator este inteligent din punct de vedere emotional si risca foarte mult in relatii tocmai pentru ca inima lui este mereu pusa intre ciocan si nicovala.

Asadar, acestia sunt cei trei nativi timizi in pat. Sagetatorul poate fi un amant desavarsit daca ii acorzi spatiul de care are nevoie. Varsatorul este tandru si romantic, asa ca trebuie sa tii cont de aceste cerinte ce pot parea de moda veche.

Pestele, in schimb, atunci cand se descatuseaza, este partenerul perfect pentru orice persoana. Pestele aduce gingasie, seninatate si credinta ca iubirea nu va muri niciodata, indiferent cat de mult se schimba timpurile.

Sursa foto: hypnosisdirectory.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top