Connect with us

Revistateo.ro

Cele trei zodii care RENUNTA MULT PREA REPEDE Esti printre ele

Stiri

Cele trei zodii care RENUNTA MULT PREA REPEDE. Esti printre ele?

Sunt oameni care lupta pana la ultima suflare si altii care renunta mult prea repede. La fel este si cu zodiile. Iata care sunt cei 3 care se dau batuti mult prea usor.

Sagetatorul

Acest nativ este vazut drept cel mai curajos reprezentant al zodiilor de foc, insa atunci cand trebuie sa lupte pentru ceva o va face doar pentru putin timp.

De obicei Sagetatorul se entuziasmeaza foarte mult la inceput, lucru ce-l face sa-si canalizeze toata energie catre acel punct. Drept urmare, nu dupa mult timp acesta ramane fara putere, sau cel putin asa crede el si se retrage din cursa cu mult inainte de a ajunge la linia de final, avand impresia ca oricum totul este in zadar.

CITESTE SI: Zodia pe care trebuie s-o suni cand nu mai ai bani

CITESTE SI: Zodia care va marca destinul TUTUROR in luna decembrie

Fecioara

Una dintre cele mai sensibile zodii, Fecioara este destul de tacuta si analitica. In momentul in care este pusa in fata unei situatii-limita, aceasta prefera sa contempleze in loc sa actioneze. Incearca mai degraba sa gaseasca defectele planului fara ca nici macar sa se deranjeze pentru a le si rezolva.

Orice lucru care ii solicita energia este un lucru pentru care nu merita sa lupte si tocmai din acest motiv prefera sa nu-si bata capul cu „lucuri marunte”. Prefera in schimb sa se canalizeze pe cauze umanitare, nu pe implinirea materiala, astfel ca este considerata un voluntar exemplar.

Pestii

Acesti nativi prefera sa isi pastreze discretia si mai degraba privesc lucrurile de undeva din spate, fara sa se implice activ. Prefera mai degraba sa mearga „cu multimea” si se multumesc sa se lase dusi de val in loc sa lupte contra curentului.

Intrucat nu sunt capabili sa conceapa o strategie nici nu pot iesi dintr-o situatie limita fara ajutorul rudelor ori al prietenilor. In plus, atunci cand dau de greu nu cer ajutorul celor din jur si doar daca cei dragi realizeaza ca Pestele este in impas ii sar in ajutor, altfel…

Ele sunt cele trei zodii care renunta mult prea repede. Sa mai fie si altele?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top