Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

Cele trei zodii pe care să le eviți în 2019

În anul 2019, trei dintre nativi vor fi puși pe fapte mari și vor fi capabili de orice pentru a-și atinge scopurile. Dacă ești mai sensibil de fel și nu vrei să îți facă rău, stai departe de ei.

Cele trei zodii pe care să le eviți în 2019

ZODIA SCORPION. Scorpionul are faima de seducător, însă și de persoană perfecționată în a pune capcane peste tot. Este unul dintre semnele zodiacale pe care astrologii îl numesc de multe ori fără scrupule în atingerea țelurilor sale.

Scorpionul este mereu gata de atac, are mereu un plan B și poate manipula cu lejeritate masele. Este unul din cei mai periculoși nativi mai ales într-o cursă pentru obținerea unui premiu, unui job sau pur și simplu în lupta pentru imagine.

ZODIA CAPRICORN. Capricornul are de ceva vreme o energie negativă irespirabilă. Acest semn de pământ este destul de rece și uneori comportamentul său poate face rău celorlalți.

Capricornul poate închide orice gură cu o simplă privire, tăioasă și rece, mai ales dacă vrea să își elimine adversarii fără drept de apel.

ZODIA PEȘTI. Acest semn de apă are parte de multe momente frumoase în viață, iar pentru fericirea lui este în stare să ignore complet fericirea altuia.

Este semnul zodiacal cu cele mai multe războaie purtate vreodată, iar arma lui secretă este victimizarea și tergiversarea adevărului. Dacă vrei să nu intri în bucluc, ar fi bine să te porți cu mănuși cu acest nativ.

În anul 2019 va fi destul de puternic, iar această glorie o va gestiona de cele mai multe ori făcându-i pe ceilalți să verse lacrimi amare.

CITESTE SI: Cum va fi anul 2019 din punct de vedere numerologic

Zodiile care își găsesc adevărata fericire în 2019

Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie! Anul 2019 îi prinde cu buzunarele pline

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top