Connect with us

Revistateo.ro

Celebra cantareata Pilar Montenegro, in scaun cu rotile

Stiri

Celebra cantareata Pilar Montenegro, in scaun cu rotile pentru tot restul vietii

Celebra cantareata si actrita mexicana Pilar Montenegro trece prin clipe grele. Artista care interpreta melodiile de pe coloana sonora a telenovelei „Prizoniera”, in care a jucat Gabriela Spanic, sufera de o boala care nu ii permite sa se deplaseze pe propriile ei picioare.

Fosta membra a grupului muzical Garibaldi a avut si probleme cu alcoolismul, presa din America Latina abundand ani de-a randul cu articole despre starile ei frecvente de ebrietate. Fostul sex simbol mexican sufera acum de ataxie, o „tulburare a coordonarii miscarilor voluntare din cauza lezarii unor cai nervoase si centri nervosi” (conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane – DEX).

O mai stii pe micuta Cora din Titanic? Uite cum arata azi la aproape 20 de ani de la lansarea filmului

Ti le amintesti pe Natalia Oreiro si Thalia? Uite cum arata astazi

„Pilar isi duce zilele intr-un scaun cu rotile pentru ca sufera de o boala degenerativa. Tatal ei a murit de aceeasi afectiune si e posibil ca artista sa o fi mostenit. Foloseste scaunul cu rotile pentru a nu cadea de pe picioare, ca sa nu faca o presiune prea mare a greutatii corporale asupra membrelor inferioare.

Sufera cumplit din aceasta cauza, iar mai nou se confrunta si cu depresia. Este slabita, insa nu din cauza consumului de droguri si alcool, ci din pricina bolii”, declara unul dintre apropiatii vedetei, designerul Jeronimo Garcia, conform upsocl.com.

Jeronimo a vorbit zilele trecute pentru prima oara despre boala vedetei, dupa ce aceasta era absenta de mai multe vreme din spatiul public. Multi spuneau ca se afla intr-o clinica de dexintoxicare sau la alcoolici anonimi, insa drama reala este alta.

Alaturi de Patricia Manterola, Pilar Montenegro a fost una din cele mai celebre artiste care activa in grupul Garibaldi in anii 90, anii de glorie pentru mexicana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top