Connect with us

Revistateo.ro

Celebru manechin din România, la un pas de moarte

Inedit

Celebru manechin din România, la un pas de moarte

Manechinul Alina Puşcău, care trăieste în străinatate de ceva vreme, a trecut prin momente greu de imaginat în ultimul an, după ce a descoperit că are mercur în sânge.

„Am văzut moartea cu ochii acum un an. Era să mor, pentru că doctorii mi-au gasit mercur în sange şi nu-mi mai dadeau şanse. Am fost la multe clinici în America, mi-am făcut analize multe, toţi îmi spuneau că nu voi mai putea face copii niciodată, că nu mai am şanse să trăiesc”, a declarat Alina Puşcău, pentru Wowbiz.

Alina Puşcău, prima româncă de pe coperta Playboy USA

Modelul este de părere că infecţia a apărut din cauza consumului ridicat de carne de peşte, însă nu exclude nici varianta ca la mijloc să fie cineva care a vrut să-i facă rău.

„Acolo lumea e invidioasă, aşa că nu m-ar mira… Însă îmi place să cred că am paţit-o din cauză că am consumat multă carne de peşte. Nu ştiam încotro să o apuc. Am aflat de o clinică foarte bună în L.A. care trata aşa ceva. M-am mutat din New York în L.A. Timp de şase luni am făcut tratament, perfuzii, pentru a elimina metalele din corp. Totul m-a costat 40.000 de dolari”, a mai mărturisit fotomodelul român.

Puşcău a precizat că nici în prezent nu a scăpat în totalitate de infecţia din sânge, dar că are mult mai multă grijă de corpul şi sănătatea sa.

„Şi tot nu am scăpat, şi acum mai am mercur în sange, însa sunt mai bine şi merg frecvent la analize”, a adăugat aceasta.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top