Connect with us

Revistateo.ro

Dupa ce si-a pierdut tatal, sotul si fratele din cauza cancerului, o alta ruda a lui Celine Dion a fost diagnosticata cu boala crancena

Stiri

Celine Dion este devastata. Inca o ruda a fost diagnosticata cu cancer

Celine Dion a aflat ca si sotul surorii sale, Liette, Guy Poirier, a fost diagnosticat si cu cancer. Artista a fost devastata de pierderile pe care le-a suferit la inceputul lui 2016, cand iubitul sau, Rene Angelil, a murit fix la doua zile dupa ce s-a stins fratele ei, Daniel, conform Hello Magazine.

Citeste si: Edith Gonzalez sufera de cancer de col uterin

Citeste si: Leo Iorga a castigat lupta cu cancerul

Celine Dion le-a declarat celor de la revista Echos Vedetter ca boala i s-a raspandit lui Guy chiar si la plamani, creier si in oase. El urmeaza acum un tratament in centrul Maison Adhemen-Dion, o resedinta care ii ajuta pe bolnavii de cancer sa se recupereze. Acest centru a fost numit dupa Adhemar, tatal lui Celine Dion, care a murit in 2003 de cancer osos.

Potrivit celor de la Toronto Sun, Claudette, sora lui Celine, a declarat:”Cumnatul meu se afla la Maison Adheman-Dion si inca este constient. Sora mea, Liette, este cu el si este foarte puternica mental. Oamenii de la Maison sunt niste ingeri, si au foarte mare grija de cumnatul nostru”.

Nu este prima tragedie prin care trece Liette. In mai 1993, si-a pierdut fiica de 16 ani, Karine, din cauza fibrozei chistica. Fiind intr-o suferinta crunta, Karine a murit in bratele lui Celine, in timp ce aceasta ii canta la ureche melodia The Birds of Happiness, iar moartea nepoatei ei a facut-o pe Celine sa devina protectoarea organizatiei Cystic Fibrosis, din Canada.

Celine a aratat ca are un psihic puternic dupa ce si-a pierdut sotul, ea ramanand in Las Vegas, avand turnee prin toata lumea si inregistrand noi piese.

“Ma simt implinita, pentru ca am avut alaturi de mine cel mai bun om. Mi-ar oferit atat de multa intelepciune. Pe langa asta, mi-a oferit 3 copii deosebiti, iar cand ma uit la ei, il vad pe el in fiecare zi”, a declarant Celine Dion pentru Montreal Gazette.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top