Connect with us

Revistateo.ro

Ceva foarte ciudat s-a intamplat cu sotul meu

Stil de viata

Ceva foarte ciudat s-a intamplat cu sotul meu

Ceva foarte ciudat s-a intamplat pe parcursul a 26 de ani de casatorie. Parintii mei au imbatranit. Copiii nostri sunt gata sa paraseasca cuibul. Dar eu nu am imbatranit. Stiu ca anii au trecut pentru ca deja simt ce am pierdut. Au apus timpurile in care purtam fuste mini si pantofi cu platforma.

A disparut si fata care accepta orice provocare. Dar, intr-un oarecare fel, se pare ca timpul a stat in loc pentru mine. Si zic asta pentru ca in ochii sotului meu… eu inca sunt si voi fi intotdeauna… de 18 ani, fix ca atunci cand ne-am cunoscut.

El inca imi zice „Iubirea mea”, inca ma saruta seara inainte de culcare si dimineata imediat ce s-a trezit. Inca ne tinem de mana cand mergem pe strada, inca ne spunem „Te iubesc” de cateva ori pe zi, inca ma trezesc cu flori intr-o zi oarecare si inca vine si ma ia in brate cand se intoarce de la munca.

„Ce bine ai arata tu imbracata asa!” – imi spune el, aratand cu privirea spre o fata frumoasa care se plimba prin mall. Ea avea parul blond, care ii ajungea pana la mijlocul spatelui si purta un maieut decoltat si o pereche de pantaloni de blugi scurti. Aaaa… v-am spus ca aceasta fata are vreo 20 de ani?

Am vrut sa rad… sa rad tare, in hohote. Insa m-am oprit…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top