Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cezar Ouatu a ridicat în picioare juriul de la X Factor UK: „Ești campionul lumii”

Contratenorul Cezar Ouatu a reușit să ridice în picioare publicul de la audiţiile show-ului „X Factor UK”, dar și pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson. Membrii juriului au fost impresionați de fostul concurent de la Eurovision din anul 2013. Toți au avut numai cuvinte de laudă privind interpretarea românului.

Artistul român le-a dezvăluit celor din juriu că are mari emoții.

„Sunt Cezar, m-am născut în România, dar am crescut în Italia. A fost un drum lung, dar sunt foarte fericit să mă aflu aici în această seară. Pentru mine e un moment special pentru că este unul dintre cele mai mari vise ale mele”, le-a dezvăluit Cezar membrilor juriului.

Acesta a decis să cânte una dintre cele mai cunoscute melodii din lume, „Nessum Dorma”, în stilul său caracteristic. Pentru că este contratenor, acestuia nu i-a fost deloc greu să se joace cu vocile, iar rezultatul a fost unul pe măsură, impresionându-i pe toți cei aflați în public, dar și pe mogulul Simon Cowell, care a remarcat faptul că Cezar este foarte chipeș.

Citește și: Cezar Ouatu, un bărbat împlinit. Solistul se iubește cu o frumoasă blondă

„Eşti foarte chipeş. Cezar, ne-ai transmis ceva foarte special. O energie grozavă. Ai reuşit să ne impresionezi. Trebuie să spun «da»“, i-a transmis Simon Cowell, celebru pentru exigenţa sa.

Și Louis Tomlinson i-a transmis că are o voce incredibilă.

„Ce poţi face tu cu vocea, pentru mine e imposibil de înţeles. A fost incredibil! E un răspuns foarte uşor – «da»“, a declarat şi cântăreţul şi compozitorul Louis Tomlinson.

La rândul său, Robbie Williams l-a complimentat pe Cezau Ouatu:

„A fost absolut minunat. Eşti campionul lumii“, l-a transmis starul Robbie Williams, în timp ce soţia sa, actriţa Ayda Williams, i-a mărturisit lui Cezar Ouatu că a făcut-o să plângă – „Mi-ai adus lacrimi în ochi. Bravo! E un mare «da»“.

Iată momentul care a uimit pe toată lumea:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top