Connect with us

Revistateo.ro

Cezar Ouatu, un bărbat împlinit. Solistul se iubește cu o frumoasă blondă

Staruri

Cezar Ouatu, un bărbat împlinit. Solistul se iubește cu o frumoasă blondă

Cezar Ouatu, fostul reprezentant al României la Eurovision iubește precum un adolescent. Frumosul cântăreț și-a găsit liniștea în brațele unei blonde focoase.

De câteva luni, Cezar trăiește o poveste de iubire pentru care mulți îl invidiază. Nu a vrut să vorbească foarte mult despre asta și a preferat să țină totul ascuns de ochii curioșilor.

De-a lungul timpului, Cezar a fost extrem de reținut în a vorbi despre cuceririle sale amoroase, asta deși toată lumea știe despre carisma de Don Juan a artistului.

Acesta este îndrăgostit de o tânără pe nume Andreea Vilău. Femeia în vârstă de 29 de ani este cunoscută în domeniul în care lucrează. Prin mâna ei au trecut multe vedete în ultimii ani.

Au apărut și primele imagini cu Cezar și Andreea, iar cei doi se arată extrem de fericiți împreună.

CITESTE SI: Istoria participării României la Eurovision

Secretul cel mai bine păzit al lui Vladimir Drăghia! Cine este tatăl lui

Cezar Ouatu trăiește o poveste frumoasă de amor

„Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (…) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. A fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire.

I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian, iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul.

Fix de ziua mea Dumnezeu mi-a scos în cale acest cadou. Nu este nimic mai frumos în această lume decât să întâlneşti o persoană alături de care să te simţi în largul tău.

Mă văd mai departe decât când am avut o relaţie de ani buni, mai departe decât aş putea să îmi imaginez.”, a declarat Cezar Ouatu în cadrul unei emisiuni TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top