Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Chef Florin Dumitrescu ia pastile ca să facă față show-ului culinar

Chef Florin Dumitrescu a recunoscut că este foarte greu să fie jurat în emisiunea „Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1.

Pentru celebrul bucătar nu este tocmai ușor să deguste zeci de preparate deoarece are stomacul foarte sensibil. Această problemă de sănătate este una mai veche și din această cauză acesta ia niște pastile ca să nu se accelereze problemele digestive.

„Degustăm 20-25 de preparare pe zi, 10-12 zile de filmare, după intru la detox. Deja mă resimt cu mâncatul, povestea asta mi-a dat probleme cu stomacul.

Aştia tot râdeau de mine că iau pastile. Eu iau pastile, enzime digestive, pentru că grăsimea şi lactatele îmi fac rău pentru că am probleme cu intestinele”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Eu sunt băiatul cu statistica, după cum spun colegii mei, şi îmi place să fiu primul întotdeauna. Acum dacă îmi iese sau nu-mi iese, nu ştiu, urmează să vedem.

E un sezon care, cum să zic eu, dacă în sezonul cinci m-am agitat şi trăit cele mai ciudate emoţii posibile, acum e complet diferit. E ceva nou pentru că au apărut amuletele.

Cratiţa a schimbat tot. Noi mergeam la audiţii, mâncam şi beam. Ne distram între noi. Au apărut aceste amulete și am simțit să muncim pentru ele, să gătim. Atunci găteam de plăcere, acum gătim obligaţi de împrejurări”, a mai spus Dumitrescu la Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Cu ce se ocupă Răzvan de la „Insula iubirii”. Imaginea cu el la serviciu a devenit VIRALĂ

Denise Rifai: „Am vorbit cu Rareș Bogdan”

Fiul lui Ștefan Bănică, leit celebrului artist. Cu ce se ocupă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top