Connect with us

Revistateo.ro

Tom Searle, chitaristul formatiei britanice de metalcore Architects, a murit la varsta de 28 de ani, dupa o lunga batalie cu cancerul.

Stiri

Chitaristul Tom Searle a murit. Mesaj cutremurator al fratelui sau geaman

Tom Searle, chitaristul si compozitorul formatiei britanice Architects, a murit la varsta de 28 de ani, dupa o indelungata batalie cu cancerul.

Vestea a fost confirmata de fratele sau geaman, Dan, tobosar al aceleiasi trupe. Acesta a transmis un mesaj cutremurator pe contul sau de Twitter. „Sunt complet distrus și cu inima franta. L-am iubit pe Tom mai mult decat pot exprima in cuvinte. Viata nu va mai fi la fel”, a scris acesta.

Citeste si: A murit o legenda a teatrului

Citeste si: Un muzician important s-a stins din viata

Dan si Tom Searle au fondat in anul 2004 trupa Architects, care a devenit, intre timp, printre cele mai apreciate formatii de metalcore din lume. In anul 2013, Tom a fost diagnosticat cu cancer de piele, dar i s-a spus ca a scapat, dupa o interventie chirurgicala prin care i-a fost indepartata o parte dintr-un picior.

Cu toate ca era afectat de cancer, Tom a continuat sa cante si sa plece in turnee cu Architects, pana aproape de sfarsitul vietii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top