Connect with us

Revistateo.ro

Chris Brown este tatăl unei fetițe de 9 luni. AFLĂ POVESTEA!

Stiri

Chris Brown este tatăl unei fetițe de 9 luni. AFLĂ POVESTEA!

Lui Chris Brown i-a apărut o fetiță de 9 luni, scrie TMZ.COM. Fostul iubit al Rihannei este fericit după ce și-a văzut fetița care s-a născut în iulie 2014 și despre care nimeni nu a știut nimic, până acum.

Se pare că fetița lui Chris Brown este rodul unei aventuri amoroase pe care acesta a avut-o cu un fost model pe nume Nia, în vârstă de 31 de ani. Fostul super-model a stat de vorbă cu jurnaliștii de la TMZ.COM și a declarat că îl cunoaște pe Chris Brown deja de ceva ani (se speculează inclusiv ideea că rapperul american în vârstă de 25 de ani o înșela pe Rihanna cu Nia).

CITEȘTE ȘI: MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE CHRIS BROWN ȘI-A ANULAT MAI MULTE CONCERTE

Fotografia publicată cu mama și presupusa fetiță a cântărețului este pentru multă lume dovada suficientă că micuța de 9 luni este a lui Chris Brown și asta deoarece seamănă leit cu tatăl ei. Potrivit unor surse care au stat de vorbă cu TMZ.COM, Chris Brown este fericit și mândru de mica sa comoară, însă dorește ca nimeni să nu afle prea multe detalii despre paternitate și felul în care o sprijină financiar pe mamă.

Cert este că Nia nu l-a denunțat niciodată pe Chris Brown pentru că nu și-ar recunoaște fiica, de unde reiese că între cei doi există o înțelegere pe care Chris Brown se pare că o respectă deocamdată, de vreme ce fetița are deja 9 luni și nu a apărut până acum în presă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top