Connect with us

Revistateo.ro

Chris Pratt a primit o oală de budincă după ce a fost desemnat CEL MAI SEXY BĂRBAT

Stiri

FOTO. Chris Pratt a primit o oală de budincă după ce a fost desemnat CEL MAI SEXY BĂRBAT

Clubul de teatru Hasty Pudding Theatricals de la Harvard desemnează în fiecare an, femeia, respeciv bărbatul cel mai sexy al anului. Pentru 2015 a fost ales Chris Pratt, cunoscut din serialul „Gardienii galaxiei”.

Ceremonia din fiecare an se remarcă prin umor și situații inedite, actorii trupei de teatru făcând din simpla decernare a unor premii un adevărat festin. Trupa Hasty Pudding de la Harvard are o vechime de mai mult de două secole, fiind înființată în 1795, și, este practic cea mai veche trupă de teatru de amatori din America.

Femeia anului a fost aleasă partenera lui Chris Pratt din serialul „Parks and recreation”, Amy Poehler. Cei doi actori preiau ștafeta de la Helen Mirren și Neil Patrick Harris, cei care au fost cei mai sexy actori în 2014. Cei care câștigă acest titlu primesc, potrivit tradiției de peste două secole, o oală de budincă aurită.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CUM SE VOR AȘEZA VEDETELE ÎN SALĂ LA PREMIILE GRAMMY 2015! INCREDIBIL CINE VA STA ÎN PRIMUL RÂND!

Chris Pratt a surprins purtând ”lenjerie intimă de dinozaur”, peste costumul cu care a fost prezent la decernarea premiilor oferite de echipa de teatru de la Harvard. Chris Pratt, în vârstă de 35 de ani, s-a remarcat până acum cu serialele americane de mare audiență în care a jucat, însă a pornit treptat, cu roluri mici, și către cinematografie. Astfel că, acesta va fi prezent în noul film „Jurassic Park”, super-producție ce va fi lansată în acest an în toate sălile de cinema.

Sursă foto: businessinsider.com

Sursă foto: businessinsider.com

Universitatea Harvard i-a premiat de-a lungul timpului la categoria „cel mai/ cea mai sexy” și pe Robert de Niro, Christopher Walken, Bruce Willis, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Elizabeth Taylor și mulți, mulți alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top