Connect with us

Revistateo.ro

Cifra psihica - Mihai Voropchievici

Stiri

Care este CIFRA TA PSIHICA, in functie de DATA NASTERII. Vei afla un secret despre tine…

Numerologul Mihai Voropchievici ne invata cum sa ne calculam cifra psihica si ce reprezinta ea.

Conform numerologului Mihai Voropchievici, data nasterii poate dezvalui nu doar ce parcurs ne asteapta in viata, ci si care este modul in care gandim si actionam in situatii critice. Vezi cum se calculeaza cifra psihica.

Cifra psihica se calculeaza adunand numerele zilei tale de nastere fara a include luna sau anul. Daca esti nascut intr-o zi de 17, cifra psihica va fi 8 (1+7=8). Aceasta cifra este responsabila de modul in care gandim si ne comportam, de ambitiile si pasiunile noastre.

Minerva si Voropchievici, despre atentatele din Bruxelles. Ce urmeaza

VIDEO. Mihai Voropchievici dezvaluie ce secrete ascunde CIFRA CASEI tale: „Numarul 3 – asociat infidelitatii, la numarul 7 stau MISTERIOSII”

Cifra mentalitatii (psihica) reiese, asadar, din ziua nasterii, cuprinzand orice numar de la 1 la 9.

CIFRA PSIHICA 1: Esti guvernat de Soare. Esti o persoana cu o gandire meticuloasa. Actionezi cu rapiditate si esti foarte eficient la locul de munca. Esti punctual si tinzi sa devii sobru. Esti clar in exprimare. Partea negativa: vrei mai multa atentie decat acorzi, fapt ce poate fi deranjant pentru cei din jurul tau.

CIFRA PSIHICA 2: Modul in care gandesti este influentat de Luna. Esti o persoana puternica din punct de vedere mental. In viata, ai parte de o serie de obstacole, de popasuri de tot felul si esti predispus si la imbolnaviri dese. Esti capricios si susceptibil. Nu suporti oamenii care nu se tin de cuvant.

CIFRA PSIHICA 3: Modul in care gandesti si te comporti este puternic determinat de planeta Jupiter. Esti ceva mai norocos decat restul lumii. Esti o persoana care poate rezolva ecuatii complicate ale vietii intr-un termen scurt. Nu iti place sa te deprimi. Vezi mereu partea plina a paharului si reprezinti un monument de energie pozitiva pentru cei din jur.

CIFRA PSIHICA 4: Felul in care gandesti si te exprimi este dominat de Nodul Nord al Lunii. Cu alte cuvinte, iti place sa cuceresti prin dezbinare. Nu iti convine deloc atunci cand cineva ti-o ia in fata si ii cauti defecte de orice fel. Cifra 4 are o conotatie negativa. Lipsa de incredere in fortele proprii accentueaza starile tale de irascibilitate.

CIFRA PSIHICA 5: Te guverneaza planeta Mercur. Planeta intelepciunii te face sa actionezi cu multa precautie. Vorbesti rar, dar vorbesti bine. Atunci cand spui niste lucruri te tine minte toata lumea. Intuitia iti joaca feste foarte rar, insa preferi sa cercetezi problema pentru a-ti intari convingerile.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top