Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 5 iunie 2018. Ce vibrații ne încearcă

Cifra zilei

Cifra zilei de 5 iunie 2018. Ce vibrații ne încearcă

Începând de azi, îți deslușim tainele numerologice ale fiecărei zile. Cifra zilei este o nouă rubrică prin care încercăm să explicăm fenomenele momentului, vibrația zilei și așteptările pe care le avem de la fiecare moment.

Cifra zilei de 5 iunie este 4. Pentru a obține cifra zilei, se adună fiecare cifră componentă a datei despre care vorbim, astfel: 5.06.2018 = 5+6+2+1+8 = 22. 22 = 2+2 = 4.

Cifra 4 în numerologie are atât conotații negative cât și pozitive. 4 simbolizează în multe privințe cifra morții, însă nu trebuie să ne panicăm.

Când avem o zi marcată de cifra 4, trebuie să ne așteptăm la un nou început. Ceva se sfârșește și altceva mai bun stă la pândă să se înfăptuiască.

Trebuie să fim sociabili, dar să avem grijă ce spunem și cui

Într-o zi de 4 din punct de vedere numerologic suntem încurajați să fim sociabili, să spunem tot ce avem pe suflet. Este o zi bună pentru bunii comunicatori. Astrologic, persoanele care comunică cel mai bine într-o astfel de zi sunt Fecioarele, Gemenii, Taurii și Racii. Aceștia sunt specialiștii zodiacului în arta comunicării.

CITESTE SI: Horoscop 5 iunie 2018. Zodiile care trebuie să se reinventeze

Mercur în cuadrat cu Neptun, pe 6 iunie. Minerva: „Va fi tensiune!”

Este o zi bună pentru a ciuli bine urechile dacă nu înțelegem ceva la școală. E o zi în care putem primi informațiile pe care le căutam de mult. E bine să punem întrebări, mai ales dacă vrem să schimbăm ceva de la rădăcină.

E o zi bună în care putem cere ajutorul prietenilor sau specialiștilor în domeniul în care vrem să evoluăm.

Aspectele negative ale zilei vin tot de la felul în care comunicăm. O comunicare deficitară poate duce la haos, la certuri puerile. Orice mesaj prost înțeles sau prost transmis duce, mai devreme sau mai târziu, la o situație conflictuală.

Este ziua în care trebuie să ne asumăm eșecurile, mai ales în materie de transmitere a mesajelor. Nu trebuie să ne lăsăm descumpăniți din niciun punct de vedere. Cifra 4 are, așadar, și câteva conotații mai puțin plăcute. Sfatul numerologic al zilei este să fim cu ochii în patru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top