Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 6 iunie 2018. Influențele pozitive și negative ale lui 5

Cifra zilei

Cifra zilei de 6 iunie 2018. Influențele pozitive și negative ale lui 5

Cifra zilei de 6 iunie 2018 este 5. Cifra se obține adunând toate cifrele care compun data zilei despre care facem refeire.

Astfel 6 + 6 + 2 + 1 + 8 = 23, iar 2 + 3 = 5. (06.06.2018). Iată care sunt valențele pozitive și negative ale acestei cifre!

Cifra zilei de 6 iunie 2018

Persoanele care sunt în funcții de conducere sunt încurajate ca astăzi să se exprime liber. Opinia lor va fi validată de unde nu se așteaptă. Pot avea loc tot felul de situații benefice din punct de vedere profesional.

Sunt încurajați oamenii independenți, oamenii care vor să procedeze corect. Astăzi cei care sunt puși pe șiretlicuri nu prea au sorți de izbândă. Aceste persoane nu recunosc autoritatea nimănui, ci încearcă ele să devină autoritare.

Sunt încurajate călătoriile și tranzacțiile bancare. Sunt încurajați oamenii care știu că trebuie să pornească într-un voiaj de afaceri.

Este ziua în care totul se poate schimba într-o secundă. Persoanele generoase sunt încurajate să facă pași importanți mai ales din punct de vedere sentimental.

Persoanele care au cifra destinului 5 au o atitudine unică față de schimbări. Le place să întoarcă situația pe toate părțile.

CITESTE SI: Horoscop 6 iunie 2018. Două zodii se pregătesc pentru un nou început

Mercur în cuadrat cu Neptun, pe 6 iunie. Minerva: „Va fi tensiune!”

Cifra 5 are și conotații negative. Plictiseala poate răsturna proiectele azi, căci poate fi o zi banală din multe puncte de vedere. Persoanele care nu acționează de la prima oră a zilei nu mai reușesc să definitiveze niciun proiect.

Firea imprevizibilă a anumitor persoane poate răsturna concepte prin felul în care se manifestă. Pot apărea certuri de la nimicuri.

E nevoie de constanță și de predictibilitate într-o zi marcată de cifra 5. Este o zi caracterizată de decizii care trebuie luată în urma unor informări serioase, poate chiar extrem de severe pe alocuri, mai ales unde e vorba de lege.

Scurt pe doi, e o zi în care faptele și nu vorbele contează cel mai mult. Este indicat să facem alegeri doar în cunoștință de cauză.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top