Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 7 iunie 2018. Ce ne aduce din punct de vedere numerologic misteriosul 6

Cifra zilei

Cifra zilei de 7 iunie 2018. Ce ne aduce din punct de vedere numerologic misteriosul 6

Cifra zilei de 7 iunie 2018 este… 6! Mulți o asociază cu Necuratul, cu pericolul, alții spun că este cifra iubirii, una dintre cifrele perfecte.

Într-adevăr, din punct de vedere numerologic 6 este simbolul dragostei. Ce trebuie să reținem în legătură cu această cifră este că are un impact uriaș asupra familiei.

Cu alte cuvinte, pe înțelesul tuturor, o zi marcată de 6 este benefică împăcărilor. Acolo unde doi părinți se află în proces de divorț sau unde există un conflict între generații e bine să se discute cu cărțile pe masă în această zi.

Așadar, iată un prim aspect pozitiv al zilei de 7 iunie: este o zi bună pentru împăcări. Ce mai e de precizat în legătură cu vibrația acestei zile este că e una foarte bună pentru ieșit în oraș, de ce nu, pentru agățat.

Femeile născute pe 7 iunie au anul acesta 6 ca cifră de reper din punct de vedere numerologic, iar asta înseamnă că își pot găsi dragostea chiar în această zi.

De ce este totuși 6 o cifră misterioasă? Totul pornește de la legendele urbane care leagă cifra 6 de Diavol. Știți foarte bine temuta aliniere 666. După cum am precizat, este vorba doar despre o legendă urbană.

CITESTE SI: Horoscop 7 iunie 2018. Zodiile care vor primi a doua șansă

Horoscop vară 2018, zodie cu zodie. Ce îți rezervă astrele în următoarele 3 luni

Cifra zilei de 7 iunie: 6 – aspecte negative

Ei bine, există și conotații negative ale acestei cifre. Dacă pe de o parte sunt încurajate împăcările cu vreun membru al familiei, nu același lucru se spune și despre prietenii.

Prieteniile se pot destrăma în această zi foarte ușor deoarece oamenii tind să fie mai sensibili. Este indicat să evitați reglările de conturi la locul de muncă sau să aduceți reproșuri celor din jur.

Pot avea loc disensiuni uriașe care pornesc de la orgolii. E bine să fim potoliți și să ne oprim din analizat ce face vecinul. Nu e recomandat ca într-o zi de 6, de asemenea, să pornim la drum mai târziu de ora 6 seara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top