Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 8 iunie 2018. Vibrațiile cifrei 7

Cifra zilei

Cifra zilei de 8 iunie 2018. Vibrațiile cifrei 7

Cifra zilei de 8 iunie 2018 este 7. Această cifră își va pune amprenta din punct de vedere numerologic pe ziua de 8 iunie 2018. La ce trebuie să ne așteptăm?

Cifra zilei de 8 iunie 2018

Reamintim cum se calculează cifra zilei. Se adună toate cifrele care compun data zilei despre care facem referire. Astfel 8 + 6 + 2 + 1 + 8 = 25. 2 + 5 = 7 (8.06.2018).

Aspectele pozitive ale cifrei 7

Cifra 7 în numerologie mai este denumită și „cifra lui Dumnezeu”. În această zi sunt încurajați oamenii care au profesii vocaționale: profesori, preoți, psihologi. Este o zi de vindecare a rănilor, o zi în care ne putem trezi cu schimbări serioase din punct de vedere spiritual.

Nu este o zi ușoară pentru persoanele care refuză să privească adevărul în față, pentru oamenii care lasă totul în voia sorții.

Așadar, în această zi de vineri, cifra 7 vine într-un contact perfect cu e-ul nostru interior. Latura noastră artistică, partea noastră spirituală este activată într-o zi cu încărcătura vibrațională a cifrei 7.

CITESTE SI: Horoscop Mariana Cojocaru iunie 2018. Acestea sunt cele mai ghinioniste zodii luna asta

Mesajul unei prezicătoare din România: ”Nu mă mir că plâng icoanele!”. Este înspăimântător

Aspectele negative ale cifrei 7

Oamenii care nu reușesc să se adune, să recunoască adevărurile, oamenii care fug de responsabilități pot trăi unde de șoc azi. Este ziua în care cei slabi de îngeri pot deveni anxioși, depresivi, lipsiți de orice perspectivă.

Iată, așadar, cum această cifră are două valențe care se completează perfect. Pe de o parte, numerologic vorbind, sunt avertizați oamenii care tind să se întristeze ușor, cei foarte sensibili. Pe de altă parte, cifra 7 este benefică și îi ajută să iasă la lumină pe oamenii care vindecă sufletele celor necăjiți.

Așadar, este o zi perfectă în care cei care se știu cu probleme sufletești să apeleze la duhovnic, psiholog, medic de ce nu sau la un maestru spiritual, un specialist în științe ezoterice ori la un dascăl, acolo unde vorbim despre examene.

Ziua de 8 iunie este una perfectă pentru a trece la următorul nivel de evoluție spirituală. Să pășim așadar înainte cu încredere și nădejde!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top