Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 9 iunie 2018. Maleficul 8 schimbă regulile jocului

Cifra zilei

Cifra zilei de 9 iunie 2018. Maleficul 8 schimbă regulile jocului

Cifra zilei de 9 iunie 2018 este 8. Vom avea parte de câteva răsturnări de situație căci este o zi imprevizibilă.

8 în numerologie semnifică infinitul, dar și imprevizibilul. Pentru că niciodată nu putem prezice ce ne aduce viitorul, avem nevoie de certitudini pe termen scurt și mediu și nu pentru termen lung.

Cifra zilei de 9 iunie – vibrațiile cifrei 8

Cifra 8 are mai degrabă mai multe conotații negative decât pozitive. Totul pornește tocmai de la faptul că nu putem cuprinde cu mintea infinitul și nu putem preconiza ce ne așteaptă pe termen lung.

De altfel, în ziua de 9 iunie trebuie să ne așteptăm la tot felul de situații conflictuale care pornesc de la necunoaștere. E bine să evităm oamenii proști, oamenii care nu se documentează suficient dar emit opinii.

E o zi în care pot avea loc tot felul de manifestații ce se pot termina violent, fie că vorbim de agresiune verbală sau agresiune fizică.

CITESTE SI: Top 4 zodii care vor avea o vară grea

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Există și câteva caracteristici pozitive. E ziua în care sunt avantajați oamenii petrecăreți. E o zi bună pentru petreceri, pentru distracție. Așadar, ieșiți, socializați, dansați, dar nu exagerați cu viciile.

Este o zi în care e indicat să nu vă concentrați activitățile pe discuții politice, filozofiale, pe teme legate de sport sau orice alt domeniu unde inevitabil oamenii tind să se poziționeze destul de agresiv în apărarea opiniei.

Ziua de 9 iunie este una care vine cu o serie de lecții de viață pentru fiecare dintre noi. Trebuie să avem foarte mare grijă la tot ce facem în această zi pentru că lucrurile negative, chiar și sub forma gândurilor, se pot întoarce asupra noastră automat.

Așadar, pentru o astfel de zi e nevoie de: atenție, perseverență, răbdare, voie bună și multă documentare. Oamenii superficiali sunt dezavantajați de desfășurarea evenimentelor din această zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top