Connect with us

Revistateo.ro

Zeama de lamaie are numeroase utilizari in casa si pentru sanatate. Pe langa proprietatile sale extraordinare pentru corp, aceasta este buna si pentru fata.

Cosmetica

Cinci moduri de a folosi zeama de lamaie pe fata

Zeama de lamaie are numeroase utilizari in casa si pentru sanatate. Pe langa proprietatile sale extraordinare pentru corp, aceasta este buna si pentru fata.

Mirosul de citrice si savoarea lamaii ii cuceresc si pe cei care nu obisnuiesc sa consume prea des fructe
Cel mai importnt beneficiu este legat de imbunatatirea sanatatii inimii. De asemenea, lamaia trateaza problemele pielii si infectiile cauzate de bacterii si de germeni.

Iata cateva dintre beneficiile lamaii pe fata:

In primul rand, lamaile sunt astringente, antibacteriene si antioxidante. Aceste proprietati le fac un remediu natural pentru multe probleme ale pielii. Lupta impotriv acneii. Tot ce trebui sa faci este sa pui putina zeama de lamaie peste zona afectata, sa o lasi in timpul noptii. Dimineata, clateste cu apa calda. Repeta acest tratament si scapa definitiv de acnee.

Exfoliaza pielea moarta – acidul citric din lamaie are proprietati exfoliante naturale si ajuta la indepartarea celulelor moarte.

Amesteca sucul de la o lamaie cu o lingurita de ulei de masline. Adauga 5 lingurite de zahar si o lingurita de miere. Amesteca ingredientele bine si aplica apoi masca obtinuta pe fata. Maseaza gentil zona cu miscari circulare. Clateste apoi cu apa calduta.

Previne pielea uleioasa. Daca ai tenul gras si uleios, poti aplica putina zeama de lamaie in fiecare dimineta. Nu uita sa folosesti crema cu protectie solara, caci zeama de lamaie poate face fata mai sensibila.

Scapa de punctele negre cu zeama de lamaie

Elimina petele negre. Lamaile au proprietari de albire a fetei si, folosite cu regularitate, te scapa de petele negre. Aplica inainte de a merge la somn pe zonele afectate.

Citeste si: Cum sa iti faci luciu de buze acasa, din rujul tau preferat
In cazul in care simti ca pielea ta este lipsita de stralucire, foloseste zeama de lamaie. Stimuleaza productia de colagen, iar astfel pielea devine mai stralucitoare si mai supla.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top