Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cine a fost marea iubire a artistei Corina Chiriac. Este un artist celebru la nivel internațional

Corina Chiriac este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Puțini știu, însă, detalii despre viața sa personală.

Vedeta a dezvăluit că a fost o singură dată îndrăgostită, iar această relație a călit-o, nemaidorind să treacă niciodată prin această experiență: „M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat” – a mărturisit Corina Chiriac la B1Tv.

Citește și: Dieta secretă cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme. Tu cât de des consumi asta?

Corina Chiriac a fost măritată o singură dată, timp de 4 ani, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care a divorțat în 2007, însă nu a dus lipsă de cereri în căsătorie: ” Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”, a mai spus Corina Chiriac.

Anul trecut, artista a dezvăluit cine a fost marea sa iubire. Ei bine, nu este vorba despre soțul său, ci despre celebrul artist ceh, Karel Gott.

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui festival din Cehoslovacia, unde artista mergea să reprezinte România. Au început să se întâlnească de fiecare dată când artista mergea în străinătate. Întâlnirile au avut loc până în anul 1983, atunci când Corinei Chiric i s-a luat pașaportul. A fost momentul când relația celor doi s-a încheiat.

Karel Gott s-a căsătorit abia în anul 2008, la vârsta de 69 de ani, cu mama copiilor săi. Aceasta a fost iubit de femeile din întreaga lume datorită vocii sale inconfundabile.

foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top