Connect with us

Revistateo.ro

Victor Ponta-17092015

Inedit

Cine ar putea sa fie premier dupa DEMISIA lui PONTA

Premierul Victor Ponta si-a anuntat demisia din functie miercuri, actualul Guvern urmand sa plece alaturi de el. Ca urmare a acestei decizii, presedintele Klaus Iohannis va avea o discutie cu partidele pentru a se stabili un nou prim-ministru.

 O varianta pentru postul de premier ar putea fi actualul presedinte executiv al PSD, Valeriu Zgonea. Acesta a fost primul exponent al PSD care a oferit o reactie dupa protestele de marti seara.

CITESTE TOATE INFORMATIILE MOMENTULUI PE FRESH24

BREAKING NEWS: VICTOR PONTA si-a dat DEMISIA -LIVE TEXT

Victor Ponta a demisionat chiar de ziua de nastere a lui Traian Basescu! Vezi ce a zis fostul presedinte

CITITI SI: PONTA a DEMISIONAT! CITESTE DECLARATIILE PREMIERULUI

Îi înțeleg pe oamenii care au ieșit în seara aceasta în stradă. Le înțeleg furia. Cred că a venit momentul ca întreaga clasă politică să înțeleagă că nu mai merge cu jumătăți de măsură.

De data aceasta, trebuie să se meargă până la capăt. Trebuie ca societatea să știe exact cine și de ce se face vinovat pentru moartea acelor tineri nevinovați.

Regulile nu mai trebuie aplicate discreționar. Legile nu mai trebuie acoperite de corupție și șpăgi. Aplicarea corectă a legilor poate salva vieți. La fel cum nerespectarea lor a omorât oameni. Este nevoie să se afle adevărul și toți cei care se fac vinovați de această tragedie să plătească, indiferent ce funcții sau responsabilități au.

Memoria tinerilor morți in ”Colectiv” nu are nevoie de monumente, ci de dreptate!”, a scris Valeriu Zgonea pe Facebook, la scurt timp dupa miezul noptii.

CITESTE TOATE INFORMATIILE MOMENTULUI PE FRESH24

Potrivit Gandul, o alta varianta pentru postul de premier ar putea fi Vasile Dancu , unul dintre liderii Grupului de la Cluj şi unul dintre consilierii de-a lungul timpului a lui Victor Ponta, fostului şef al SRI, George Maior, şi al lui Gabriel Oprea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top