Connect with us

Revistateo.ro

Net

Cine este și cum arată adevărata mamă a lui Fuego. Ea este femeia care împodobește bradul în casa familiei Surugiu

Toată lumea știe melodia „Împodobește, mamă, bradul” devenită șlagăr, dar puțini știu cum arată de fapt mama lui Fuego.

Cântărețul este asociat cu Irina Loghin, aceasta fiind ca o a doua mamă pentru el, însă numele femeii care i-a dat viață și care împodobește bradul an de an în familia Surugiu nu este acesta.

„Dupa ce am lansat proiectul “Mama si fiul”, multa lume m-a perceput ca fiind baiatul doamnei Irina Loghin. M-a onorat comparatia. Dupa cum am mai spus, eu sunt copilul cu mai multe mame.

Dar una singura este cea care m-a format, care mi-a oferit totul si care mi-e in continuare sprijin in momentele grele. Mama mea este fericita sa stie ca sunt iubit parinteste de atat de multe persoane, iar alaturarea parinteasca langa Irina Loghin a facut-o fericita”, a declarat Fuego pentru Click.

„Nu ştiu alte mame cum sunt, dar eu îmi văd toată viaţa în Cipri al meu (n.r. – pe Fuego îl mai cheamă şi Ciprian). Pentru că mi-e sprijin, alinare, încântare. Şi aş împodobi bradul în fiecare iarnă cu el, mi-e dor să o mai fac.

Deşi de 15 ani, decembrie este o lună plină pentru el, mă bucur că reuşim să avem sărbători în familie. Luna ianuarie o destinăm relaxării, vizitând împreună cele mai frumoase locuri ale lumii!”, a declarat Eugenia Surugiu pentru același ziar.

CITEȘTE ȘI: Cât de frumoasă e fata lui Mihai Gâdea! N-o să ghicești cu ce se ocupă! E deja vedetă

Avocata Rodica Bucur: Israela a fost înmormântată

Anca Bucur, gravidă în 4 luni. Ce a spus despre sarcina ei

Elena Udrea, probleme cu sarcina. Ce i s-a întâmplat în Costa Rica

„Copilăria mi-a fost fericită. Mi-amintesc un lucru amuzant de atunci. Nu-mi prea plăcea, de Sărbători, să împodobesc bradul cu mama, pentru că preferam să cânt colinde cu prietenii mei”, a mai spus interpretul în același interviu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top