Connect with us

Revistateo.ro

Cine i-a promis Marianei de la Exatlon că o va ajuta să își cumpere casă, după ce a rămas pe drumuri

Exatlon

Cine i-a promis Marianei de la Exatlon că o va ajuta să își cumpere casă, după ce a rămas pe drumuri

Mariana de la Exatlon și-a dorit foarte mult să câștige marele premiu pentru a-și rezolva problemele financiare pe care le are de mult timp. Din păcate, după ce a fost eliminată din concurs, aceasta trece din nou prin clipe grele.

Fosta concurentă a fost ajutată de mai mulți oameni imediat după ce a ieșit de la Exatlon pentru a se pune pe picioare și pentru a-și cumpăra o locuință. Pentru că este atletă de performanță și concurează la competiții în care aleargă zeci de kilometri, Mariana a rămas fără banii primiți, pe care i-a folosit pentru antrenamentele pe care le face și pentru deplasări.

Citește și: Ștefan de la Exatlon, la spital. Ce a pățit fostul războinic

Zilele trecute, aceasta l-a visat pe omul de afaceri Gigi Becali, care i-a spus în vis că o va ajuta să treacă peste problemele financiare.

Mariana nu-și mai poate plăti chiria garsonierei în care stă, pentru că își dă toți banii pe competiții. Visul ei este să dețină propria locuință. Invitată la „WoWbiz”, aceatsa și-a povestit durerea.

Citește și: Mariana de la Exatlon are probleme de sănătate. De ce nu mai poate alerga ca pe vremuri

„Mi-am consumat cam toți bănuții în cantonamente. Nu îmi pare rău pentru că dacă am fost, am urcat pe podium, cum a fost și la cursa din Italia, unde am luat locul I”, a povestit Mariana cu ochii în lacrimi.

Gigi Becali, gata să îi sară în ajutor Marianei. Ce i-a transmis

Nu o să îmi abandonez visul pentru că știu cât de mult muncesc. Cândva voi reuși pentru că sunt o luptătoare. Sunt o războinică. Pentru unele persoane, e foarte greu să se treazească dimineața să se antreneze, dar mie îmi place.

Mă gândesc că există Dumnezeu și undeva acolo mă iubește și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă și prin sportul pe care îl prezint pot să urc pe podium cu steagul României. Acum toți strigau după mine ‘Miss România”, a mai declarat fosta concurenta de la Exatlon.

Gigi Becali a auzit de problema Marianei și a dezvăluit că o să o ajute. Latifundiarul o așteaptă pe Mariana la palatul său, pentru a discuta.

„Da, tată, să vină la mine la palat ca o să o ajut”, a spus Gigi Becali pentru wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top