Connect with us

Revistateo.ro

stelian tanase

Inedit

Cine ii ia locul lui STELIAN TANASE la TVR?

Irina Radu a devenit presedinte interimar al TVR pana cand Parlamentul va decide cine sa il inlocuiasca pe Stelian Tanase.

Lui Stelian Tanase i-a fost respins raportul de activitate, iar parlamentarii au decis demiterea conducarii TVR, miercuri. In aceasta situatiile, comisiile de cultura ale Parlamentului s-au reunit in regim de urgenta, pentru a gasi un presedinte interimar pentru Televiziunea Publica.

Vezi aici de ce Stelian Tanase a fost DEMIS de la TVR!

CINE ESTE IRINA RADU?

Irina Radu este un producator si realizator de televiziuni si fost membru in Comitetul Director TVR, in calitate de director de programe al Televiziunii Romane.

A intrat in televiziune prima oara la TVR Iasi, ca prezentator, apoi a fost director la TVR Bucuresti. In 2006 s-a alaturat echipei Kanal D, la postul nou infiintat, ca director de productie, de unde a plecat peste trei ani, cand s-a indreptat spre Intact Production. Dupa un an a revenit la TVR in functia de consilier de programe si a devenit director de programe in 2013.

De multe ori, a fost impotriva opiniei lui Stelian Tanase, cu care s-a angajat in diverse dezbateri si contre publice, la DNA sau cu alte ocazii.

„Am acceptat să vin în fața dvs pentru că mi se pare o datorie morală să spun da, chiar dacă lucrurile au o șansă mică să se termine cu bine pentru mine. Dar îmi asum, mi s-a părut interesant să fie propus cineva pentru prima dată din TVR. Acest lucru m-a mobilizat. Sunt în presă de dinainte de Revoluție. Sunt din Iași și acolo am debutat. Am trecut prin toate etapele jurnalistice de la prezentator TV moderând inclusiv dezbateri electorale. Am amintiri frumoase. Dar am intrat pe sectorul de management. Am creat Kanal D România de care am fost multumită până la un anumit punct. Cred că trebuie să convingem forurile decizionale că legile trebuie schimbate, guvernul că avem nevoie de ajutor”, a spus Irina Radu, conform hotnews.ro

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top