Connect with us

Revistateo.ro

castigatori zmeura de aur 2015

Stiri

Cine a primit Zmeura de Aur – Lista celor mai slabi actori

Cine a primit Zmeura de Aur – Lista celor mai slabi actori. „Saving Christmas” a fost desemnat câștigătorul de anul acesta la Zmeura de Aur, cu cele mai multe trofee obținute. Kirt Cameron, fostul copil-vedetă de la Hollywood nu a avut deloc succes în rolul principal din această peliculă și a reușit performanța de a obține câte un premiu pentru „cel mai prost actor în rol principal”, „cel mai prost scenariu”, „cel mai prost cuplu de actori”, dar și „cel mai prost film”. Părerea așa-zișilor specialiști, care decid cui să acorde premiul cu impact negativ, este împărtășită și de public, care a votat „Saving Christmas” pe primul loc în topul celor mai proaste filme din istoria cinematografică.

De Zmeura de Aur nu a scăpat nici Cameron Diaz, care a fost desemată “cea mai proastă actriță”, din cauza prestațiilor din filmele de comedie „Cealaltă femeie/ The Other Woman” şi „Sex Tape”.

Cel care a fost “mântuit” anul acesta a fost Ben Affleck, care a câștigat premiul The Redeemer Award (premiul celor care se căiesc) grație filmului „Fata dispărută/ Gone Girl” , după ce în 2003 primise Zmeura de Aur pentru rolul din „Gigli”.

Și pelicula „Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction”, care a fost de altfel nominalizată la șapte categorii, a primit două trofee Zmeura de Aur, pentru „cel mai prost regizor” şi „cel mai prost actor în rol secundar” (Kelsey Grammer).

CITEȘTE ȘI: Iată ce cadouri vor primi nominalizaţii la Oscar

„Cea mai proastă actriţă în rol secundar” a fost aleasă Megan Fox , pentru prestația slabă din pelicula „Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles”.

Cel mai prost remake/ continuare a revenit filmului „Annie”, care de altfel are și câteva nominalizări la Oscar. Pelicula se pare că a început cu stângul de la bun început, după ce a fost publicată fraudulos pe internet chiar înainte de lansarea oficială din decembrie 2014, în urma atacului cibernetic asupra studiourilor Sony.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top