Connect with us

Revistateo.ro

Cine spune despre David Beckham că este „GRĂSUȚ”

Stiri

Cine spune despre David Beckham că este „GRĂSUȚ”

Retragerea din lumea fotbalului nu i-a venit tocmai bine lui David Beckham, acesta căpătând câteva kilograme în plus. Cel puțin așa îl vede fetița lui în vârstă de 3 ani, Harper. David Beckham a mărturisit o întâmplare destul de haioasă, a cărei protagonistă este fetița lui: „După ce i-am făcut baie zilele trecute, fetița mea s-a uitat la mine în timp ce o ștergeam cu un prosop și mi-a zis așa: Tati, te iubesc. Dar nu îmi placi deloc, ești cam grăsuț”.

Declarația lui Beckham făcută la Jimmy Kimel Live recent a stârnit numeroase hohote de râs, primul amuzat fiind chiar el. David Beckham susține că în ultima vreme este taximetristul familiei, ducându-și copiii la școală, însă nu tuturor le convine ideea, și aici ne referim la deja adolescenții Brooklyn (15) și Romeo (12), care se simt eclipsați în fața fetelor de la școală de prezența faimosului lor tată.

CITEȘTE ȘI: CU CINE SEAMĂNĂ COPIII LUI BECKHAM: CU MAMA SAU CU TATĂL?

Beckham a povestit o scenă în care l-a dus la școală pe Brooklyn, care va împlini în curând 16 ani și acesta i-a cerut să oprească mașina la colțul străzii. David a înțeles imediat motivul, iar când fiul cel mare a intrat pe poarta școlii, fotbalistul i-a strigat: „Te iubesc, Brooklyn!”, pentru a-l șicana.

David Beckham are 4 copii, cel mai mare Brooklyn, este de 16 ani, Romeo – 12, Cruz – 9 și Harper – 3 anișori. Doi dintre copii își câștigă deja singuri existența, Romeo fiind model pentru Burberry iar Brooklyn joacă la echipa de juniori de la Manchester United, acolo unde a devenit celebru tatăl său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top