Connect with us

Revistateo.ro

Cine sufera mai mult amanta sau sotia

Cuplu

Cine sufera mai mult: amanta sau sotia?

Infidelitatile sunt greu de iertat, iar barbatii sunt pusi de multe ori in situatia de a alege intre amanta si sotie.

In viata se poate intampla sa te indragostesti de o persoana noua, chiar si la cativa ani de la casatorie. Sexologul spaniol Virginia Fernandez abordeaza aceasta tema sensibila, tabu in societatea noastra.

„Cand partenerul te insala, e semn ca ai gresit undeva. Victimele infidelitatii sunt sotia si amanta, nicidecum barbatul. Am constatat ca nimeni nu se intreaba cine sufera mai mult intre sotie si amanta.

CITESTE SI: De ce insala barbatii? Motive, cauze si efecte

Amanta sufera mai mult

Pentru a ajunge la acest punct, trebuie sa luam particularitatile fiecare perechi si este aventuros sa judecam o situatie de acest gen fara sa stim care sunt motivele pentru care amanta a ajuns sa ocupe locul nevestei in poveste”, semnaleaza sexologul Fernandez.

Psihologul si sexologul spaniol sustine ca suferinta difera de la caz la caz. Uneori sufera mai mult sotia, alteori amanta, declara specialistul pentru salud180.com. Pe de o parte sufera sotia, a carei sentimente si asteptari sunt tradate, pe de alta parte sufera amanta, care trebuie sa se obisnuiasca ideii ca iubeste un barbat cu care nu poate fi.

Sexologul tinde sa creada ca amanta este cea care sufera mai mult si aduce un argument in plus: chiar daca barbatul pe care il iubeste s-ar desparti de sotia lui, nu ar avea incredere in el pentru ca cei doi au ajuns sa aiba o relatie in urma unei infidelitati. Pare destul de logic, nu?

Psihologul mai spune ca astfel de experiente lasa multe urme in sufletele tuturor si, chiar daca barbatul sufera cel mai putin, are de invatat din fiecare relatie, indiferent de natura ei. Fernandez spune ca trebuie sa luam partea buna din fiecare dezamagire si sa nu mai repetam aceleasi greseli pe viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top