Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cine sunt mostenitorii lui George Michael

George Michael a murit in ziua de Craciun si a lasat in urma sa milioane de fani indurerati. A fost ultimul Craciun al artistului care ani de zile si-a bucurat fanii cu piesa „Last Christmas”. Iata cine sunt mostenitorii lui George Michael.

Despre George Michael s-a vorbit mult legat de sexualitatea ta. Se stie faptul ca acesta a recunscut ca este bisexual. Pentru ca nu a vrut sa isi supere parintii, George nu le-a spus ca ii plac si barbatii. Primele persoane care au aflat sunt cele doua surori ale sale.

Un alt prieten caruia i-a spus a fost Andros Georgiou, prietenul sau din copilarie.

Printre cele cateva persoane care i-au stiut orientarea sexuala s-au aflat si surorile sale. Desi a avut parte de o viata controversata, George nu s-a casatorit niciodata, insa a avut relatii foarte lungi.

In 2015, a fost surprins in Elvetia alaturi de Fadi Fawaz, despre care s-a presupus ca este partenerul sau.

Desi nu are copii, el are un fin, pe nume James Kennedy. Tatal tanarului si tatal lui George au crescut in acelasi oras din Grecia.

Cine sunt mostenitorii lui George Michael. Surorile sale vor mosteni banii artistului

Cele doua surori sunt cele care vor primi mostenirea lui George Michael.

Superstarul a murit ”impacat” in prima zi de Craciun, la varsta de 53 de ani, dupa cum a anuntat agentul său. Politia si ambulanta au fost chemate la locuinta artistului din Goring-on-Thames, Oxford, putin inainte de ora 14.00, ora locala.

Vestea mortii a devenit insa publica la o ora dupa miezul noptii, ora Romaniei. Managerul sau a transmis un comunicat. ”Cu mare durere in suflet va anuntam ca iubitul nostru fiu, frate si prieten, George Michael, a murit impacat, acasa, de Craciun. Familia are rugamintea sa-i fie respectata intimitatea in aceste momente grele.”

Citeste si: De ce a murit George Michael. Cauza mortii marelui artist

Lippman a dezvăluit ulterior ca George a fost gasit ”in patul sau, impacat” si ca e de presupus ca a suferit un infarct.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top