Connect with us

Revistateo.ro

Cine sunt oamenii însemnați de Dumnezeu

Stil de viata

Cine sunt oamenii însemnați de Dumnezeu

Unele persoane se nasc cu semne distinctive pe corp, iar despre aceștia se spune că sunt însemnați de Dumnezeu. Descoperă în rândurile de mai jos adevărul despre aceste persoane.

În popor se zice că omul însemnat este unul rău și că e bine să te ferești de persoanele care au semne de mamă în mijlocul frunții ori prezintă anumite particularități neobișnuite.

Cine sunt oamenii însemnați de Dumnezeu

Superstiția se bazează pe o pildă din Noul Testament, unde la „Faptele Apostolilor” se vorbește despre Vrăjitorul Simon, care era om însemnat.

Se spune că persoanele care se nasc cu multe semne de mamă poartă dorințele neîmplinite ale părinților, suferințele mamelor. Spaniolii și arabii cred altceva: semnele de mamă care apar în locuri neobișnuite, extrem de vizibile, sunt aducătoare de noroc. Nu același lucru se crede în Franța, unde încă din Epoca Medievală se crede că aceste semne sunt ale Diavolului și nu ale lui Dumnezeu.

Vânătoarea de vrăjitoare din Evul Mediu s-a bazat și pe semnele distinctive pe care oamenii le purtau, luând aminte ceea ce scrie în Biblie.

În Asia se crede că persoanele care se reîncarnează au multe semne de naștere și că numărul acestora ar putea însemna la a câta reîncarnare este cineva. Petele diforme și puternic colorate reprezintă păcatele părinților, iar punctele mici pot reprezenta succesiunea de reîncarnări.

CITEȘTE ȘI: Uite ce semnificație au semnele din naștere și alunițele

Se spune că femeile însărcinate trebuie să evite oamenii însemnați pe perioada sarcinii pentru că micuțul ar putea suferi. Dacă mama se uită mult la defectul acelei persoane, bebelușul se va naște cu un semn urât.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top