Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cine va prezenta Top Gear?

Emisiunea „Top Gear” vrea să revină pe micile erane anul viitor, aşa că BBC caută acum înlocuitor pentru Jeremy Clarkson. Chiar dacă nu se ştie momentan cine va prezenta show-ul tv, cert este că producătorii nu vor face discriminare de gen.

„Am lucrat cu multe femei, prezentatoare TV, şi, atunci când lucram pentru programe ştiinţifice, acest detaliu reprezenta o pistă pe care voiam să o urmez. Însă nu am coordonat niciodată un show TV gândindu-mă că acesta ar fi criteriul de alegere a prezentatorului. Cred că şi de această dată, cursa va fi una deschisă. Vom avea în vedere, în mod cert, câteva femei, dar nu acesta va fi criteriul principal de selecţie”, a declarat pentru independent.co.uk Kim Shillinglaw, coordonator al BBC2.

CITEŞTE ŞI: Jeremy Clarkson renunţă şi la emisiunea de satiră

Ultimile filmări cu Jeremy Clarkson în rol de moderator al „Top Gear”, chiar dacă nu au fost duse la bun sfârşit, vor fi difuzate de postul britanic, cel mai probabil în a doua jumătate a anului.

Printre numele vehiculate de tabloidele străine, care ar urma să candideze pentru postul de moderator al show-ului cu maşini se află Sue Perkins şi Jodie Kidd. Zvonurile au provocat însă un scandal în viaţa personală a lui Sue Perkins, după ce coprezentatoarea emisiunii „The Great British Bake Off” a primit mai multe ameninţări cu moartea pe o platformă de socializare, după ce s-a spus că aceasta îl va înlocui pe Jeremy Clarkson.

În timp ce BBC caută un nou prezentator, Jeremy Clarkson a declarat că pune la punct un nou show tv.
„Mi-am pierdut «copilul de suflet», dar voi crea un altul. Nu ştiu cine va fi celălalt «părinte» şi nici cum va arăta «bebeluşul», dar nu pot să stau pur şi simplu acasă, organizându-mi albumul cu fotografii”, a scris acesta într-un editorial din Sunday Times.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top