Connect with us

Revistateo.ro

TV

Cine va prezenta X Factor alături de Mihai Bendeac

Vestea că Răzvan Simion și Dani Oțil renunță să mai prezinte „X Factor” a fost o mare surpriză pentru fanii emisiunii. Anunțul că cel care le va lua locul este Mihai Bendeac a fost făcut zilele trecute. Însă juratul de la „iUmor” nu este singurul prezentator al concursului muzical.

Cel de-al doilea prezentator este o vedetă la fel de cunoscută în România. Este vorba despre colegul de platou al lui Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin. De câțiva ani, acesta îl interpretează pe Malone în serialul „Băieți de oraș”.

Vlad a fost cel care a anunțat că va sta alături de Mihai în timpul audițiilor și a galelor.

” #x factor #sezonul 8″, a scris Vlad Drăgulin pe contul lui de Instagram.

Primul despre care s-a știut că va prezenta X Factor sezonul 8 a fost Mihai Bendeac. Acesta este foarte fericit de această nouă provocare și crede că se va descurca foarte bine.

Citește și: Mihai Bendeac este noul prezentator X Factor?!

„Voi încerca pur şi simplu să trăiesc o experienţă, să ajut nişte oameni şi să mă vindec de anxietate şi timiditate. Rolul meu este de om”, a declarat Mihai Bendeac. „Sper să îi ajut pur şi simplu, fiind conştient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierţi de emoţie”, a mai precizat acesta.

Mihai este bun prieten cu Ștefan Bănică, unul dintre jurații emisiunii

„Mihai Bendeac are o mare experienţă în televiziune şi este un tip extrem de spontan. A fost primul pe listă atunci când s-a discutat despre noul prezentator «X Factor». Producătorii au fost de acord imediat, pentru că are şi o chimie cu juraţii, fiind foarte bun prieten cu Delia şi cu solistul cu mască, de la Carla ‘s Dreams.

Iar cu Ştefan Bănică este coleg şi prieten la Teatrul de Comedie, unde apar în câteva piese împreună. Bendeac este gata să plece în ţară, pentru preslecţiile pentru noul sezon şi pentru noile audiţii de la Antena 1“, a povestit o sursă apropiată actorului pentru click.ro.

Mihai Bendeac a devenit celebru odată cu emisiunea „Mondenii”, care a avut premiera în 2006, fiind difuzată timp de mai multe sezoane, la Prima TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top