TV
Cine vine la Vocea României? Anunțul care a strâns zeci de mii de vizualizări
Show-ul „Vocea României” transmis de PRO TV va suferi transformări radicale. Cel puțin așa anunță cei care se ocupă de emisiunea muzicală. Cine vine la Vocea României? Ce se schimbă în show?
Cum vor avea loc preselecțiile? Va mai conta doar vocea și în noul sezon? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pun mulți.
„Cine vine la Vocea, cum va arăta noul sezon, ce se schimbă, care sunt provocările, cum te poți implica?
Rămâi conectat online și vei afla în perioada următoare ce surprize ți se pregătesc și cum va arăta show-ul Vocea României în sezonul 8. Orice se poate schimba, însă doar vocea contează”, anunță postul, care mai menționează că zilnic vor fi anunțate indicii pe site-urile protvplus.ro și pe vocearomaniei.protv.ro.
Încă de anul trecut se zvonește că persoana care ar putea pleca din emisiune este Loredana Groza, având în vedere că nu a câștigat niciodată concursul cu vreunul dintre pupilii ei.
Vocea României, un show cu milioane de fani
„Vocea României” nu este o emisiune 100% românească. Este un format importat din afară care a prins succes în țara noastră. A avut premiera pe 27 septembrie 2011. Al șaptelea sezon a debutat pe 8 septembrie 2017, iar în toamnă urmează cel de-al optulea.
Emisiunea a fost concepută de producătorul olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice. Vârsta minimă de participare la spectacolul televizat este de 16 ani.
Din sezonul 6, telespectatorii pot vota și printr-o aplicație specială. Premiul cel mare oferit câștigătorului este de 100.000 de euro.
Cei 7 câștigători ai concursului au fost Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălăn, Teodora Buciu și Ana Munteanu.
Adi Despot, cel mai nou jurat al emisiunii
După 10 ani de la Megastar, Adi Despot a fost cooptat de postul de pe Pache Protopopescu pentru a face parte din cei 4 jurați.
Primele declarații ale lui Carmen Harra după ce i s-a făcut rău într-o emisiune televizată
„Am fost foarte ocupat cu Viţa de Vie, asta e meseria mea de bază, plus că ofertele care mi s-au făcut n-au fost pe măsura aşteptărilor mele.
Televiziunea s-a schimbat foarte mult, factura ei s-a schimbat foarte mult şi sunt foarte fericit că am ajuns aici, la „Vocea României“, o emisiune extrem de curată în tot peisajul ăsta mediatic foarte controversat”, a declarat Despot într-un interviu pentru ziarul Adevărul.
„Dacă simt şi ei aceeaşi dorinţă mistuitoare de a face muzică (n.r.: referire la concurenți), dacă simt şi ei fluturi în stomac de fiecare dată când aud o melodie şi se regăsesc în versurile ei şi dacă simt emoţia că îi cuprinde şi vor să şi-o exprime şi într-un mod artistic, atunci cred că sunt cel mai la îndemână om să facă lucrul ăsta pentru ei.
Dacă îşi doresc alte lucruri, de o factură mai mercantilă, poate nu sunt cel mai bun, pentru că eu nu ştiu şiretlicuri mediatice, PR-istice, uneltiri, clevetiri, capitolul ăsta m-a depăşit de fiecare dată când am fost nevoit să recurg şi la ceva extra, pe lângă ce aveam, şi mă refer la melodii, versuri, emoţie, asta mi-a fost greu, pentru că nu îmi place să fiu o persoană publică, îmi place să fiu cunoscut prin muzica mea şi nu prin ce fac extra.
„Artiștii se pun la îndemâna publicului non-stop”
De cele mai multe ori, din păcate, lucrul ăsta nu ţine, pentru că trăim într-o societate în care artiştii se pun la îndemâna publicului non-stop prin intermediul reţelelor sociale şi dacă până acum exista un oarecare gap (gol) de comunicare între artişti şi fani, care crea o oarecare nevoie de informaţie, astăzi, informaţia curgând non-stop –„Uite ce fresh beau!“, „Uite ce cafea“, „Bună dimineaţa, ce faceţi?“ –, nevoia de informaţie a mai scăzut.
Şi atunci, artiştii fiind foarte la îndemâna publicului, dând foarte multe informaţii desprei ei, sunt foarte accesibili. Uite, sunt aici: „Hello, ce faceţi?“ (făcând cu mâna la cameră)”, a completat Despot.