Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Cineva le poarta sambetele Gemenilor! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Cineva le poarta sambetele Gemenilor. Acestia simt ca sunt barfiti si ca li se pun bete in roate non-stop. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 30 SEPTEMBRIE:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Da dovada de prietenie si arata-le amicilor tai ca nu esti insensibil la problemele lor. Pastreaza-ti veselia si bucura-te de fiecare moment frumos pe care ti-l ofera viata. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti constructorul tau, esti propriul tau creator si nu trebuie sa pierzi niciodata din vedere acest lucru. Nu te lua dupa altii si gandeste-te cat de multe lucruri poti face pentru linistea ta, fara a astepta ajutorul cazand din cer. Numarul norocos al zilei: 17.

CITESTE SI: Top 4 zodii afectate de schimbarile bruste de vreme

CITESTE SI: Top 5 zodii care isi intalnesc MAREA DRAGOSTE in luna OCTOMBRIE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cineva iti poarta sambetele si te deranjeaza cumplit asta. Vrei sa afli care este persoana care nu mai incape de tine. Este simplu: Aminteste-ti cu cine ai avut ultima oara divergente si fii convins ca acea persoana face tot posibilul sa te faca sa te simti prost. Fii tare si mergi mai departe pe drumul tau. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca vrei sa primesti dovezi de iubire, incepe prin a le oferi! Nu te limita la a primi. O relatie de dragoste nu se construieste doar visand cu ochii deschisi. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Munceste din rasputeri pentru ca vei fi foarte bine rasplatit pentru ceea ce faci. Entuziasmul tau nu trebuie sa piara nici macar o secunda. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Concentreaza-te asupra unui lucru o data si nu te apuca de prea multe. Daca vrei sa vezi rezultate imediat, nu uita ca totul trebuie facut cu maxima atentie, iar tu stai foarte prost cu atentia distributiva. Numarul norocos al zilei: 10.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top