Connect with us

Revistateo.ro

detoxifiere cu cirese si capsuni

Stiri

Detoxifiere cu cirese si capsuni. Cura-minune care te purifica in trei zile

Ciresele si capsunile sunt apreciate pentru cantitatea mare de antioxidanti si substante active care ajuta la revitalizarea organismului. Ciresele regleaza tensiunea arteriala, iar capsunile scad colesterolul, trateaza anemia si reduc nivelul de zahar din sange.

Cura care te ajuta sa iti detoxifiezi organismul este foarte apreciata si pentru impactul pe care il are pentru persoanele care vor sa scape de kilogramele in plus. In cifre, 100 grame de capsuni inseamna doar 32 de calorii, iar aceeasi cantitate de cirese are 38 de calorii, ceea ce explica de ce sunt atat de cautate de persoanele care vor sa isi regaseasca silueta ideala.

Pentru rezultate maxime trebuie respectate cu strictete urmatoarele etape:

Prima zi

– se bea un pahar de apa cu lamaie si capsuni chiar la putin timp dupa trezire; ulterior, la micul dejun, se poate prepara un smoothie de capsuni cu spanac si seminte de chia, conform urmatoarei retete: o cana de capsuni, o cana de lapte de migdale, cateva frunze de spanac, doua linguri de seminte de chia, doi morcovi si trei cuburi de gheata
– la gustarea dinaintea pranzului se consuma cirese si maximum 10 migdale
– la pranz se pregateste o salata cu broccoli fiert, spanac, salata verde, rucola, canepa decorticata, morcovi, ceapa verde, nuci caju, rosii uscate, jumatate de avocado, doua linguri de ulei de masline si putin suc de lamaie, dupa gustul fiecaruia
– gustarea care urmeaza va presupune consumul fara limite al capsunilor si al cireselor
– la cina, o supa crema de morcovi cu ghimbir si lamaie, impreuna cu o portie mica de orez brun fiert, ar trebui sa fie suficiente
– la gustarea de final capsuni si cirese

Citeste si: Bea acest suc de detoxifiere in fiecare seara daca vrei sa slabesti rapid

Un alt super sfat pentru purificarea organismului: Planta care purifica organismul si inlatura efectele fumatului

A doua zi

– ziua incepe cu un pahar de apa in care se pun lamaie si capsuni, iar la micul dejun urmeaza un smoothie de capsuni cu lamaie, lapte din nuca de cocos si seminte de in (o cana de capsuni, o cana de lapte de cocos, doua linguri de seminte de in, doua lingurite de suc de lamaie amestecate in blender si consumate imediat)
– capsuni si cirese la gustare
– pranzul va fi compus din salata verde cu spanac, maximum cinci linguri de linte fiarta, ceapa verde, rosii cherry, masline, nuci, ulei de masline, otet balsamic, putin usturoi zdrobit, sare si piper pentru savoare
– din nou capsuni si cirese la gustare
– seara, la ultima masa a zilei, supa crema de broccoli, orezul brun fiert si salata verde cu seminte de susan, ceapa verde si lamaia sunt vedete

Ultima zi

– dimineata, inainte de micul dejun, un pahar mare de apa cu lamaie si capsuni, dupa care urmeaza clasicul smoothie cu seminte de chia si capsuni, dupa urmatoarea reteta: o cana de capsuni, putin spanac, doi morcovi, doua linguri cu seminte de chia, un mar, o cana de lapte de migdale si cateva cuburi de gheata
– la pranz se va servi o salata cu avocado, capsuni si tofu, iar la gustare capsuni si cirese
– cina va fi compusa din ciuperci, broccoli, fasole verde; toate vor fi fierte si amestecate cu ulei de masline si usturoi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top