Connect with us

Revistateo.ro

Citricele - minuni pentru frumusețe

Frumusete

Citricele – minuni pentru frumusețe

Fructele citrice au numeroase proprietăți benefice pentru sănătate, dar sunt ingredientele perfecte și pentru frumusețe. Există numeroase moduri în care le poți folosi și sunt foarte eficiente. Unul dintre cele mai importante beneficii ale fructelor citrice este capacitatea de a albi dinții. Acidul pe care toate citricele în conțin îndepărtează petele și redă albul natural al dinților. Totuși, aceasta nu este o opțiune la care să apelezi zilnic, doarece acidul poate distruge smalțul dinților. O dată pe săptămână este suficient să îți cureți dinții cu o felie de lămâie.

CITEȘTE ȘI: BENEFICII ȘI UTILIZĂRI ALE LĂMÂIEI

Exfolierea este un proces care nu ar trebui să lipsească din rutina niciunei femei. Prin exfoliere se îndepărtează celulele moarte și se curăță pielea în profunzime. Experții recomandă coaja uscată de portocală ca fiind un exfoliant extraordinar, care curăță fără să agreseze pielea. Masează ușor corpul cu o bucată uscată de coajă de portocală, însă nu folosi aceSt remediu pentru pielea sensibilă și delicată a feței.

Măștile de față cu citrice îți redau luminozitatea și strălucirea de care ai nevoie. Știm cu toții că în ultimul timp măștile preparate în casă au devenit foarte populare datorită eficacității lor și datorită faptului că nu conțin ingrediente chimice. Adaugă uleiuri esențial de potrocală și lămâie sau chiar suc de citrice la măștile pe cre le prepari. Tenul tău va fi mai curat și mai luminos. Spre exemplu, amestecă 2 linguri de iaurt cu o lingură de miere de albine și o lingură de suc de portocale, pentru o piele mai catifelată.

Cu ajutorul sucului de citrice poți scăpa de punctele negre. Tot ce trebuie să faci este să aplici suc proapăt de lămâie pe zonele afectate și să îl lași să acționeze 15 minute. Clătește-te apoi cu apă rece pentru a închide porii și pielea ta va fi mult mai fină, catifelată și va arăta mult mai bine.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top