Connect with us

Revistateo.ro

Coafura de Craciun si de Revelion te poate scoate din anonimat. Iar daca vrei sa cuceresti pe cineva, poti alege cateva stiluri cu care sa arati foarte stilata.

Par & Coafuri

VIDEO. Coafuri pentru Craciun si Revelion

Nu doar tinuta este foarte importanta atunci cand vine vorba despre sarbatorile de iarna, ci si cum iti prinzi parul.

Iata cateva coafuri pentru Craciun si Revelion care te pot scoate din anonimat. Iar daca vrei sa cuceresti pe cineva, poti alege cateva stiluri cu care sa arati foarte stilata.

In primul rand, hair stylistii recomanda sa se evite folosirea sclipiciului in par. Oricat de tentant ar fi sa vrei sa arati ca o Craiasa a Zapezii, este de evitat daca nu este o petrecere tematica.

Evita sclipiciul de pe haine si de pe par si alege coafuri lejere, insa de efect. Le poti face singura acasa si poti economisi multi bani. Daca ai parul mai scurt, apeleaza cu incredere la niste onduleuri lejere, pe care sa le sustii cu fixativ.

VIDEO. Coafuri pentru Craciun si Revelion

Una dintre coafuri, pe care o poti realiza si tu acasa, este cea de tipul ponytail. Poti face o impletitura de tip spic, insa de jos in sus. Dupa ce ai terminat coada, poti prinde restul parului intr-un coc lejer.

Apeleaza la coafuri lejere pentru Craciun si Revelion


De asemenea, daca iti doresti sa faci furori in noaptea de Craciun sau de Anul Nou, apeleaza la o impletitura coada de peste. Se face foarte usor si atrage toate privirile. Daca ai o rochie cu decolteu, atunci va arata foarte bine.

Apeleaza cu incredere si la coafurile cu volum si cu onduleuri usoare. Nu iti coafa prea mult parul, sa nu para prea finisat. De asemenea, evita parul tapat.

Citeste si: Trucuri pentru parul fin. Cum ii dai mai mult volum
Nu uita sa te adaptezi locatiei, dar si personalitatii atunci cand alegi cum sa iti coafezi parul de Craciun si de Revelion.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top