Connect with us

Revistateo.ro

Coasta de porc la gratar

Porc

Coasta de porc la gratar

300 gr coasta de porc
Rozmarin
Salvie
Otet de vin rosu
2 frunze de dafin
Piper negru boabe
4 cuisoare
Sare si piper
200 ml bere neagra
Ulei extra-virgin de masline

Se pun la fiert coastele intr-un lt de apa impreuna cu mirodeniile ( numai atunci cand apa fierbe).Cand carnea se desface usor de pe coaste se pun intr-un bol si se condimenteaza cu sare si piper, bere neagra si ulei de masline. Se prajesc intr-o tigaie anti-aderenta fara sa-i mai adaugam grasimi suplimentare.

Sosuri pt grill

Sosul de migdale:
jumate de ceapa
50 gr de migdale
Oregano
300 ml de apa
100 ml supa de carne
un pic de cimbru
sare piper negru si ulei
Se prajeste ceapa pana devine aurie, se pun ierburile, se pun la fiert impreuna cu apa si supa, se adauga migdalele, se trece la blender si la sfarsit se adauga ulei de masline.

Sos de menta si oregano:
ulei de masline
sare
piper
menta proaspata
oregano uscat
otet de vin rosu dupa gust
un catel de usturoi
Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza.

Sos de mustar cu miere:
80 de gr mustar Dijon
80 gr miere
200 ml apa fierbinte
1 lingurita de faina de forum
un pic de sos de soia dupa gust .
Se dizolva faina in apa fierbinte si se coace.Se scoate oala de pe foc,adaugam sos de soia, mustar si miere.Il vom gati aproximativ 10 min. la bain marie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Porc

To Top