Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cod portocaliu de viscol și ninsori, valabil azi și mâine în țară. VEZI HARTA ZONELOR AFECTATE

Iarna și-a intrat în drepturi de câteva zile, mai ales în județele de munte. A început să ningă puternic încă de ieri, iar codurile portocaliu și galben de vreme rea emis ieri de ANM se prelungește pentru ziua de astăzi și pentru începutul săptămânii următoare.

Iarna e aici!

Astfel că pentru nordul și nord-vestul țării este în vigoare începând de astăzi un cod galben de vânt intens și disconfort termic, dar și precipitații mixte. În zonele de deal din județele Satu Mare și Maramureș și în zonele montante ale județului Maramureș va predomina lapovița și, posibil, ninsoarea pe crestele foarte înalte.

Codurile galben și portocaliu de viscol și ninsori sunt valabile până luni la ora 23 noaptea. „În regiunile din vestul, centrul și nordul țării, pe arii extinse, vor fi ploi moderate cantitativ, iar din noaptea de duminică spre luni (29/30 octombrie) în Maramureș, Transilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte”, spun meteorologii conform Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Știi cum arată un fulger, dar un tunet? Uite fotografia-SURPRIZĂ!

Ce s-ar întâmpla dacă s-ar deschide o gaură neagră deasupra Pământului

Harta județelor afectate (zonele colorate cu portocaliu sunt vizate de ninsori puternice. După cum se poate vorba, este vizat întreg arcul carpatic).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top