Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu in pat

Stiri

Codul BUNELOR MANIERE. Cum sa te porti… in PAT

Ne documentam cum ar trebui sa ne comportam intr-o intalnire, cum se folosesc tacamurile sau cum sa stapanim arta vorbitului politicos, insa ar trebui sa ne gandim si la importanta bunelor maniere in pat. Iata ce reguli trebuie sa respecti langa partenerul/partenera, in dormitor.

1. Nu forta lucrurile pentru a ajunge mai repede in asternuturi.
Daca sunteti la inceputul relatiei, nu trebuie sa bati apropouri cu tenta sexuala. Partenera ta va simti imediat si va intra in ceea ce se numeste „auto-aparare”. Intre voi se va pune o bariera care va cantari enorm in consistenta relatiei. Lasa lucrurile sa se deruleze in ritmul lor firesc.

2. Discretia in discutie
Nu trebuie sa va laudati cu performantele sexuale din trecut. Nimeni nu vrea sa auda, cel putin la inceput, detalii intime despre fostele sau fostii dumneavoastra. Cu atat mai putin numarul acestora. Chiar daca partenera va intreaba, fiti gentlemani si evitati sa raspundeti. O femeie adevarata va aprecia discretia dumnevoastra.

Cuplu in pat

Cuplu in pat

3. Prezervativul este obligatoriu
In debutul relatiei, prezervativul nu ar trebui sa lipseasca. Chiar daca aveti impresia ca va cunoasteti suficient de bine, bunele maniere, bunul simt şi grija pentru sanatate ne indeamna sa apelam la aceasta modalitate de protectie.

CITESTE SI:Codul bunelor maniere. Cum TREBUIE sa asezi tacamurile dupa ce mananci!
CITESTE SI:Codul BUNELOR MANIERE. Cum se tine CORECT paharul de vin

4. Sinceritatea intre parteneri
Din dorinta de a-l face pe partener sa se simta bine si increzator, multe femei aleg sa mimeze placerea. Evitati sa faceti asta! Daca satisfacerea sexuala nu este chiar la nivelul pe care il visezi, atunci este momentul unei discutii cu cartile pe fata. oricine va aprecia sinceritatea si va cauta sa imbunatateasca aportul sau.

5. Nu pleca imedat
Daca nu este urgent, evita sa pleci din patul partenerei/partenerului imediat dupa actul sexual. Multe dintre femei apreciaza  barbatii in functie de modul in care se poarta dupa ce au facut dragoste. Asadar, o imbratisare si o discutie dupa ce ati facut sex poate consolida relatia voastra.
lovers_in_bed

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top