Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Codul bunelor maniere. Cum TREBUIE sa asezi tacamurile dupa ce mananci!

Potrivit codului bunelor maniere, instructiunile de aranjare a tacamurilor sunt universale, indiferent de restaurantul in care ne aflam, si merita sa le cunoastem pentru a face impresie buna.

In cazul in care vreti sa faceti o pauza si nu doriti sa vi se ia farfuria din fata, asezati tacamurile in farfurie, orientate cu varfurile in partea de sus, astfel incat sa formeze litera A.

CITESTE SI: Codul bunelor maniere s-a schimbat. Cum arată acum

627x0

Codul bunelor maniere

Daca sunteti pregatiti pentru felul urmator, ii puteti transmite asta chelnerului asezand furculita peste cutit, formand un fel de cruce, fix in mijlocul platoului.

Daca doriti sa evidentiati ca v-a placut un fel de mancare, asezati tacamurile unul langa celalalt,cu varfurile indreptate spre mana dreapta, paralel cu dumneavoastra.

Potrivit codului bunelor maniere, daca nu v-a placut preparatul, incrucisati cutitul si furculita in farfurie, introducand lama cutitului printre dintii furculitei.

Daca ati terminat de mancat si doriti sa vi se ia farfuria din fata, asezati tacamurile unul langa celalalt, la o distanta de cativa centimetri si cu varfurile indreptate spre marginea de sus a platoului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top