Connect with us

Revistateo.ro

Colecția Alexander Wang pentru H&M

Inedit

Colecția Alexander Wang pentru H&M

Elemente de noutate sau îmbrăcăminte pentru performanțe sportive? Aceasta este întrebarea care-ți vine în minte când te uiți la colecția pe care Alexander Wang a pregătit-o pentru H&M. Jumătate din articole te duc cu gândul la activități sportive, iar dacă adaugi și faptul că în campanie este și jucătorul de fotbal Andy Caroll, ajungi la intrebarea inițială- articolele sportive sunt la modă? Mănuși de box, covorașe de yoga și ochelari pentru înot, au devenit elemente de stil pentru acest creator.

Alexander Wang este un american în vârstă de 30 de ani care a creat un adevărat cult în jurul creațiilor sale, mai ales de când a devenit director de creație la Balenciaga. Pentru el, sportul și moda se întrepătrund. Într-un interviu pentru Telegraph, faimosul designer a comentat: „Eu nu practic nici un sport, doar port haine sport.” Geniul lui Wang stă în faptul că a observat cum femeile aleargă de la școală la muncă, apoi la clase de spinning, fără să își mai schimbe outfit-ul. Se pare că el merge pe premisa că, este mult mai bine să porți materiale inspirate de la articolele sportive în orice zi și cu orice ocazie, mai ales dacă ești o femeie activă. Să recunoaștem, Wang are dreptate, femeile nu transpiră doar atunci când merg la sală. Dar este asta o colecție inspirată?

În crearea acestei colecții, designerul american s-a bazat pe materiale care ajută femeile în viața de zi cu zi. A creat, spre exemplu, o pereche de ghete cu toc, dintr-un material asemănător cu cel al costumelor de scuba diving. Ce ziceți? Sport sau elegant? Măcar sunt practice în zilele ploioase! De asemenea, a prezentat pe podium rochii sport din materiale tehnice, topuri și bustiere pentru fitness și hanorace impermeabile. Să nu uităm de mănușile de box și covorașele pentru yoga.

alexander wang

 

Ce părere aveți? Se pare că această colecție va fi în magazine în luna noiembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top